Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barátnőm nem fél semmilyen...

Barátnőm nem fél semmilyen horroron, hogy sz*rassam be?

Figyelt kérdés

Már megnéztünk egy csomót és semmi, semmi hatása rá, vagy bealszik rajta mert tul lassan indul, vagy unalmasnak találja az egészet. Próbálkoztam én klasszikusokkal mint Ördögűző, vagy a Fekete Ruhás Nő (új verzió is)

Vagy ujjabbakkal mint a paranormal activity, vagy a tükrök de semmi.

Mindig az van hogy én félek meg beleélem magamat ő meg unja vagy elalszik :(

Azt mondja igazából az ijezgetős részek azok amik ráhozzák a frászt, szóval a lassabb inkább tényleg félelmetes mintsem hatásvadász filmek kizárva.

Tudna valamelyikőtök ajánlani valami hatásvadász, félelmetes, filmet amin tuti összecsinálja magát?

Másnak is ilyen a barátnője?

20/F

2013. jan. 5. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Hellsing

Monster

Shiki

Hajrá.

2013. jan. 5. 23:43
 2/15 anonim ***** válasza:
én sem félek a horrorfilmeken, egyszer-egyszer megijedek én is vmi hirtelen jeleneten, ez természetes, de nem félek, szeretem őket. Ha meg mással nézem, különösen nem félek :D nem hiszem h ezen lehetne változtatni.
2013. jan. 5. 23:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy csak a kérdésre válaszolva.

Csókold meg és aztán mond neki , HIV + lettél te is .

Tuti beszarik.

2013. jan. 6. 00:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Halálos hallgatás

vagy esetleg az American Horror Story (egy 13 részes sorozat, van benne pár ijesztő jelenet, meg történetileg is jó)

2013. jan. 6. 00:20
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom nem hiszem hogy ezeken betojna... :(

Majd még megpróbálkozom az olyan nagyágyúkkal mint pl a REC

De azért köszönöm a válaszokat ^^

2013. jan. 6. 08:17
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

A kés filozófiája

Srpski

2013. jan. 6. 10:26
 7/15 A kérdező kommentje:

Ezeket is láttam :( De ezek sem ilyesztőek inkább undorítóak. Valami klasszik ilyesztegetős kéne amitől hozzámbújik meg minden... de inkább én szoktam hozzá -.-'

Köszi a választ :)

2013. jan. 6. 10:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Már több embernek ajánlottam itt az oldalon a thai horrorfilmeket. Így Neked is ezeket javaslom. Egy hátrányuk (és talán előnyük is egyben) hogy legtöbbet csak feliratosan lehet megtalálni.

Amit javasolok az a Fóbia (Phobia) című film. Van már 2 része is (mindkettő jó), és 4 vagy 5 történetből állnak, de mindegyik ütős. Próbáljátok meg ezt :)

2013. jan. 6. 11:01
 9/15 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Igen de a nők többsége azt sem bírja és nem mindig a para a lényeg de talán még ezek.

The Woman

Livide

Az ördög háza

Vörös, fehér és kék

Eden Lake

Magasfeszültség

Határok

Mártírok

Utolsó ház balra

They

Grudge

I saw the devil

Nem mindegyik kifejezetten ijesztő de vannak köztük szórakoztatóak is. :)

2013. jan. 6. 11:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Thai horrorokból nem sokat láttam... asszem csak Shuttert, vagyis nem emlékszem mi volt a címe de egy fényképészcsávórol szólt... na az tényleg félelmetes volt, bepróbálkozom velük! Köszönöm :)
2013. jan. 6. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!