Barátnőm nem fél semmilyen horroron, hogy sz*rassam be?
Már megnéztünk egy csomót és semmi, semmi hatása rá, vagy bealszik rajta mert tul lassan indul, vagy unalmasnak találja az egészet. Próbálkoztam én klasszikusokkal mint Ördögűző, vagy a Fekete Ruhás Nő (új verzió is)
Vagy ujjabbakkal mint a paranormal activity, vagy a tükrök de semmi.
Mindig az van hogy én félek meg beleélem magamat ő meg unja vagy elalszik :(
Azt mondja igazából az ijezgetős részek azok amik ráhozzák a frászt, szóval a lassabb inkább tényleg félelmetes mintsem hatásvadász filmek kizárva.
Tudna valamelyikőtök ajánlani valami hatásvadász, félelmetes, filmet amin tuti összecsinálja magát?
Másnak is ilyen a barátnője?
20/F
Amúgy csak a kérdésre válaszolva.
Csókold meg és aztán mond neki , HIV + lettél te is .
Tuti beszarik.
Halálos hallgatás
vagy esetleg az American Horror Story (egy 13 részes sorozat, van benne pár ijesztő jelenet, meg történetileg is jó)
Nem tudom nem hiszem hogy ezeken betojna... :(
Majd még megpróbálkozom az olyan nagyágyúkkal mint pl a REC
De azért köszönöm a válaszokat ^^
Ezeket is láttam :( De ezek sem ilyesztőek inkább undorítóak. Valami klasszik ilyesztegetős kéne amitől hozzámbújik meg minden... de inkább én szoktam hozzá -.-'
Köszi a választ :)
Már több embernek ajánlottam itt az oldalon a thai horrorfilmeket. Így Neked is ezeket javaslom. Egy hátrányuk (és talán előnyük is egyben) hogy legtöbbet csak feliratosan lehet megtalálni.
Amit javasolok az a Fóbia (Phobia) című film. Van már 2 része is (mindkettő jó), és 4 vagy 5 történetből állnak, de mindegyik ütős. Próbáljátok meg ezt :)
6. vagyok.
Igen de a nők többsége azt sem bírja és nem mindig a para a lényeg de talán még ezek.
The Woman
Livide
Az ördög háza
Vörös, fehér és kék
Eden Lake
Magasfeszültség
Határok
Mártírok
Utolsó ház balra
They
Grudge
I saw the devil
Nem mindegyik kifejezetten ijesztő de vannak köztük szórakoztatóak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!