Tudtok jó koreai történelmi sorozatokat?
Figyelt kérdés
A palota ékkövét, silla királyság ékkövét, korona hercegét, királyi ház titkai láttam és tetszett, hasonló koreai sorozatokat(leginkább trténelmi alapú) keresek!2013. jan. 13. 22:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem amit láttál, avval ki is merült a választék.
2/10 anonim válasza:
Dehogy merült ki!! Két kezemen nem tudom megszámolni mennyi van! Csak éppen feliratosak és le kell tölteni őket, nem szinkronosak (szerencsére, mert renteget visszavesz a sorozat tartalmából és érthetőségéből). De vannak, akik ezeket online nézik, ők tudják, hol vannak fönn feliratosan.
Jumong
Princess Ja Myung Go
Emperor of the sea
The Moon that embraces the sun
Iljimae
Ez csak egy pár, amit érdemes megnézni, láttam többet is de kapásból csak ezek jutottak az eszembe.
Nézz körül itt:
www.azsiaekkovei.hu
www.d-addicts.com
3/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó köszi szépen, de esetleg nincsen szinkronos?
2013. jan. 14. 16:10
4/10 anonim válasza:
Nincs. Csak azokat szinkronizálják le amik mennek/mentek a TV-ben.
5/10 anonim válasza:
Esetleg még a The princess man (ez NEM a Ja myung go) de ez sem szinkronos csak feliratos.
6/10 anonim válasza:
Huhh én mostaz A király lánya, Szu Bekhjang-ot néztem. Nekem nagyon tetszett. Szintén történelmi és jó hosszú 109 részes. www.sorozatbarat.cc -n fent van feliratosan.
7/10 Kuranashi válasza:
A fény hercegnője és a császárság kincse!
9/10 anonim válasza:
Hwarang: the beggining
Rebel thief who stole the people
királynő egy hétre
The princess man
10/10 anonim válasza:
A császárság évköve
A fény árnyékában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!