Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam egy olasz filmet, de sajnos a címét nem tudom. Amire emlékszem, hogy van 4 férfi aki elrabol egy (választás előtt álló) politikusszerűséget. Egy elbújt helyen tartják fogságban, többször próbál kiszabadulni sikertelenül. Ételt mindig adnak neki és megengedik, hogy kimenjen a szabad levegőre, de azt is csak úgy, ha vagy az ő arca vagy az elrablói arca be van kötve. De aztán az egyik férfi megsajnálja és titokban megengedi neki, hogy tv-t nézzen, visz neki újságot...A vége felé a rendőrök megtalálják őket és ők börtönbe kerülnek. A legvégén egy étteremben találkozik az egyik férfi (az aki megsajnálta), az akkor már megválasztott politikussal. A férfi felismeri akit elrabolt és gyorsan eltűnik. A végén csak azt látjuk, hogy a politikus kinn ül a tengerparton és kimegy a másik férfi is és ő is leül. És úgy végződik, hogy egymásra néznek. Sajnos csak ennyire emlékszem, de remélem ezzel tudtam segíteni.2013. jan. 13. 20:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!