Melik ez a film? (romantikus, fiatalokról)
Azt hiszem az MGM csatornán láttam belőle kb. 5 percet. De nem biztos, csak annyit tudok, hogy nem egy modern csatorna volt.
A filmet nem láttam, mert már vége volt, de gyorsan elolvastam ott, hogy mi a története. Nem igazán emlékszem, de mintha kettő 15 évesről, és az ő szerelmükről szólna. Ránézésre olyan 80-as évekbeli lehetett, de lehet, hogy még régebbi.
Talán valamelyikük/mindkettejük játszott egy hangszeren...
És ami tuti:
A végén nem maradtak együtt.
Az okára már nem emlékszem, de talán az egyiküknek el kellett utaznia.
Ötletem sincs, mi lehet ez. Már egy éve keresem, de semmi. :/ Több nyelven, rengeteg módon kutattam.
Ha valaki a "Viszlát első szerelem"-re gondol, akkor nem az. Ebben a végén is fiatalok maradtak, ugyanúgy 15 évesek (ha jól emlékszem).
Nagyon-nagyon-nagyon örülnék neki, ha végre meg tudnám nézni. :)
Lehet találgatni, még ha nem is igazán felel meg egy film az írottaknak, mert annyira már nem tudok visszaemlékezni.
Köszi előre is a segítségeket!
Köszi a választ, de nem is hasonlít. :)
Ez tényleg olyan 80-as évekbeli, vagy régebbi (a ruhák is, hajak is olyanok). Meg az egészt stílus olyan régi.
A végén nincs halál, csak valami olyasmi volt, hogy a fiú elköltözött, vagy ilyesmi. :)
Atyám... Most vettem észre:
Melyik* :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!