Szerintetek ki fogja megnyerni vagy meghoditani tilla tequila-t?
Figyelt kérdés
mtv müsorán tilla tequila-szerelem 1 húzásra imádomm most bent van : Bo,1 szöke csaj,1 fekete hajú lány2009. aug. 28. 22:18
1/10 anonim válasza:
Én nem lövöm le a poént! :D de érdemes lesz megnézned az tuti.
2/10 anonim válasza:
hát ez már a második évad:D:D:D
Nézd végig.én sem árulom el^^
3/10 anonim válasza:
én szemét vagoyk, elárulom... bo meg a szőke marad, a szőke nyeri de otthagyja tilát.
5/10 anonim válasza:
off:szerintem egy megjátszott szar az egész:)
6/10 anonim válasza:
És mi ez az Ikres baromság amit mostanság reklámoznak?hasonló lesz ehhez??? :-O amúgy nem rossz a műsor, csak nem tudom mit várt a csaj...remélem magyar változat nem lesz
7/10 anonim válasza:
Akire a rendező rábök, hogy ő. (Ez a személy általában megegyezik azzal, aki az ún. szereposztó díványon a leghitelesebb alakítást nyújtotta a "Legjobb ágyjelenet" kategóriában.)
8/10 anonim válasza:
minden évadban más "igazit" talál.
9/10 A kérdező kommentje:
de a szöke csaj mé hagya ott szegény tillát?:( kiss..
2009. aug. 31. 10:50
10/10 A kérdező kommentje:
am lesz még ha vége lesz ?remélem lesz de van helyette valmi más ugyan ilyen csak pasival és nem biszex:D -szerelem olasz módra
2009. aug. 31. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!