Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kerstin gier Időtlen szerelem 4?

Kerstin gier Időtlen szerelem 4?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a németnyelvű oldalon találtam ezt a képet...:lehet h lesz negyedik rész?? Jó lenne ha jönne. ..és a filmet is várom: )

2013. jan. 12. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én eddig nem tudtam róla, de ezek szerint lesz 4. Én már nagyon várom...
2013. febr. 2. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én válaszoltam előbb is. Tényleg lesz Időtlen szerelem 4: Borostyánarany. Az első 13 fejezet fenn is van, csak sajnos németül: [link]

Remélem nemsokára (úgyis leghamarabb egy év múlva) megjelenik magyarul is. Még utána nézek egy kicsit...

Meg a filmnek is utána nézek, hogy fogják-e vetíteni a mozikban.

2013. febr. 2. 19:35
 3/6 csingilingg84 ***** válasza:
Hááááát...nem tudom. Szerintem nem lesz, ezt csak egy fan rajzolta, és írt hozzá történetet.
2013. febr. 5. 17:22
 4/6 csingilingg84 ***** válasza:

Meine Fan-Fiction "Bernsteingelb - Liebe geht durch alle Zeiten"

Ez egy Fan-fiction. :))

2013. febr. 5. 17:25
 5/6 anonim válasza:
jujujujujjj :D bárcsak tényleg lenne 4. része is! ,,szerelmes,, vagyok ebbe a sorozatba :D
2014. júl. 9. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lett volna 4. rész, de éppen amiatt nem fogja befejezni az írónő, mert a rajongók kiszivárogtatták a készülő könyvét.

2018. jan. 4. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!