Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt életetek legelső...

Melyik volt életetek legelső horrorfilmje? Hogy reagáltál rá?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 15:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Cannibal Holocaust - nem az első volt, de nagyon megrázott...
2009. aug. 28. 15:49
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
hm... nekem a Sötétség leple volt olyan 8-9 évesen ha nem hamarabb...akkor rázott ki a hideg egy horrofilmen.többet azóta soha pedig már 15/L vagyok és sok sok filmet láttam.sokak szerint nagyon magam a félelem küszöböm, mert már vagy 10 horrofilmen szabályosan röhögtem mikor mellettem ült bnőm és ő libabőrös lábbal nézett rám.. :S xD... de mondjuk lehet a sötétség leple is azért vol olyan ilyesztő mert elsőre láttam :) meg nézem mégegyszer :D
2009. aug. 28. 15:50
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem emlékszem a címére, de arról szólt, hogy volt egy ördög, aki megölte az alvó embereket úgy, hogy egy hatalmas lyukat csinált az ágyba és azok beleestek. Én meg alig mertem elaludni, nagyon féltem, hogy én is így fogok meghalni.:)
2009. aug. 28. 16:03
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Francis Ford Coppola Drakulája, nem igazán volt rám hatással, mert előtte már láttam egy csomó thrillert. De ha a thriller is horrornak számít, akkor a Hetedik volt az első, na attól eléggé kivoltam. De nagyon tetszett.
2009. aug. 28. 16:07
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem emlékszem hány éves voltam, de szombat délelőtt volt, és egyedül voltam otthon. Megismételték az esti filmet, amit persze anyuék nem engedtek este megnézni: "Tíz kicsi indián". Ültem a nagy ágy közepén és pisilni sem mertem kimenni, amíg anyáék haza nem jöttek. Visszagondolva vicces, akkor nem nevettem....
2009. aug. 28. 16:16
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem azt hiszem a kedvencek temetője,vagyis ez volt az első amire emlékszem. Hát...napokig anyu mellett aludtam,nagyon kikészültem töle :))
2009. aug. 28. 16:29
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Azt hiszem A légy - olyan 7-8 éves lehettem. Hát, hatásos darab volt, az igaz, de a legjobban a Terminatoron féltem - főleg a vége miatt.
2009. aug. 28. 17:22
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Rémálom az Elm utcában :)

Kb. 4-5 éves lehettem és végigröhögtem az egészet xD

2009. aug. 28. 18:53
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
LOL :D:D
2009. aug. 29. 11:39
 10/18 anonim ***** válasza:
37%
Nem emlékszem a címére, de kicsit se féltem :D.
2009. aug. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!