Mit néztél utoljára moziban? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 23:26
2/8 anonim válasza:
Hotel transylvania....nagyon jó..:D
3/8 anonim válasza:
Moziba rég voltam , talán a Titánok Harca -n voltam 2éve.
Jobban szeretem az 1080p- bd-t :D
4/8 anonim válasza:
A Hobbitot, nagyon megérte. :) Kifizettem volna érte ott helyben még 2 jegyet hogy megnézzük megint :D Martin Freeman nagyon jól játszott :)
5/8 anonim válasza:
A mexikóit :D
Gondolhatod milyen rég is volt az!
És már nem emlékszem rá, hogy milyen is volt. Viszont a hangulatom jó volt, ezt tudom. :)
6/8 anonim válasza:
Utoljára A nyomorultakat néztem meg moziban, kb. 2-3 hete.
7/8 cathilina válasza:
Én is a hobbitot... nem is egyszer. Ha a Tolkien-univerzum egy darabjaként értékeljük, nekem csalódás (elég elrugaszkodott dolgok vannak benne, még úgy is, ha a történettől eltekintünk) de önálló filmként nagyon tetszett
8/8 anonim válasza:
A hobbitot kétszer, először megnéztem IMax-ben a barátnőimmel, aztán annyira tetszett, hogy 2 nappal később megnéztem a bátyámmal is sima 3d-ben. Szívem szerint még egyszer megnézném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!