Milyen filmet ajánlanátok? Mi volt a legjobb film, amit utoljára láttatok?
Az egyik személyes kedvencem az Amelie csodálatos élete című film. Ez az, amit gyakorlatilag nemtől, ízléstől függetlenül tudnék mindenkinek ajánlani. Bár már jó esély van rá, hogy láttad.
Ma voltam (vagyis már tegnap, mert éjfél már elmúlt) moziban megnézni A nyomorultak című filmet. Ha szereted a musicaleket, vagy a filmben játszó színészeket, akkor mindenképpen ajánlott a megtekintése. Egészen kiváló film.
További két frissebb moziélményem a Felhőatlasz és A hét pszichopata és a Si-cu. Előbbit akkor ajánlom, ha szereted a gondolkodós, agyalós filmeket, ahol neked kell összeillesztened a film darabkáit, hogy teljesen megértsd. Utóbbit pedig akkor, ha vevő vagy a fekete humorra, akkor nagyon jól fogsz szórakozni.
Amik még mostanában tetszettek: Hideg nyomon, Puszta formalitás. A Hideg nyomon egy nagyon profin felépített krimi, nagyon izgalmas és pörgős, a végén egy jó nagy csavarral. A Puszta formalitásról ugyanez elmondható, csak kicsit régiesebb, visszafogottabb, urasabb stílusban.
Igazából naphosszat tudnám sorolni a jó filmeket, de ezek voltak azok, amiket mostanában láttam és megmaradtak bennem. Ha bármikor szükséged lenne ajánlásra, írj nyugodtan. (1. válaszoló voltam.)
Igen az Amelie csodálatos életét már láttam, jó volt, bár nem a kedvencem, ellentétben a Felhőatlasszal, az nagyon jó film volt, tegnap előtt néztem meg, utoljára nem is emlékszem melyik film tetszett ennyire, talán az Another World.
Köszönöm a válaszokat és a levelet is! :) Most egy darabig lesz filmem.
Ja és az utolsó válaszolónak: Tisztában vagyok az internet adottságaival, de engem személyes tapasztalatok érdekeltek , ill. személyes kedvencek. :)
Féknélkül...elég friss
Életrevalók-szinté friss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!