Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc a Trónok Harcából?

Ki a kedvenc a Trónok Harcából?

Figyelt kérdés
Egy kis szavazás :D...Melyik család, illetve szereplő a kedvencetek könyvből/filmből?????
2013. jan. 9. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Kedvenc szereplőm Daenerys Targaryen. Lenyűgöző a jellemfejlődése; számomra igazolja/igazolta, hogy kiváló uralkodó lenne. Férfi karakterek közül Havas John és Tyrion: egyikük se az a típuskarakter, és jó dolog megtudni róluk újabb infókat, mert tényleg érdekesek, nem olyan ezerszer lerágott csont jellemek.

Kedvenc családom a Lannistereké. Tetszik a dölyfös, gőgös, becsvágyó alaphozzáállásuk a dolgokhoz, és a dinasztia múltja, amire szeretnek hivatkozni. Szórakoztató.

/A könyveket sajnos nem olvastam; véleményem a sorozat két évadja utáni állapotot tükrözi :D /

2013. jan. 9. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a sorozatot is nézem és az összes eddigi könyvet olvastam.

A kedvenc karakterem Havas Jon. Ő nálam az abszolút hős, aki mindig próbál jót tenni, majd aztán később SPOLIER meglép minden olyat, amit meg kell lépnie SPOILER VÉGE.

De szeretem még Tyrion-t és Stannis-t is.

Kedvenc családom a Stark. De Stannis brigádja és az Éjjeli Őrség is közel állnak a szívemhez:)

2013. jan. 9. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:

A Stark a kedvenc családom. Ned volt az első könyvben a kedvenc karakterem, de ugye meghalt. Szeretem még Robbot is meg Jont is, mindketten tudják hogy kell csinálni a dolgokat.

ÓRIÁSI SPOILER!!!

Kár, hogy mindketten meghalnak...

ÓRIÁSI SPOILER VÉGE!!!

Stannis se rossz, mert igazságos, de a pálmát Tyrion viszi a vicceivel, hogy érdekesen veszi az életet, meg az eszével.

Daenerys az elején még nem volt rossz de egy p*csa lett belőle.

2013. jan. 9. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én kedvencem Jaime Lannister, a Királyölő. Mindig is a szürke karakterek tetszettek, Jaime jellemfejlődése meg kifejezetten érdekes, és a történetszála is izgalmas. Bírom nagyon a humorát, és az egész karaktere közel került hozzám. Rajta kívül még Tyrion, Jon és Dany a kedvencem, meg Ned és Robb volt. Kedvenc házam a Lannister és a Targaryen
2013. jan. 9. 21:06
 5/9 anonim válasza:

A Starkok azok, akiket teljes mértékben tisztelni tudok. Ned nagyszerű ember volt, nagyszerű ura Deresnek, és ezt nagyszerűen továbbadta a gyermekeinek is. A becsületet, a család szeretetét, az embereid iránti kölcsönös lojalitást és hogy cselekedjék meg, amit megkövetel a helyzet. SPOILER Kár, hogy szétzúzták a családot a "hatalmasok" SPOILER VÉGE

Ha emberekről van szó, akkor Ned, Jon, Arya, Robert, Stannis, Bronn, Jorah, Daenerys, Tywin és a kihagyhatatlan természetesen Tyrion. :D

2013. jan. 9. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Látom a téma párakat feltüzelt...helyes :D én személy szerint Stark fanatikus vagyok, a család összes tagját kedvelem (eleinte Sansát nem) rajtuk kívül még Jon és Tyrion a befutók....A kisembert leszámítva senkit nem állhatok a Lannisterek közül...kedvelt mellékszereplők pedig...hmm Sam és Kisujj...ÓÓÓÓ nem gondoltam volna hogy létezik emberi lény aki szimpatizálni képes Jamie-vel!!! :D Ízlések és pofonok...
2013. jan. 10. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:

4. vagyok :)

Eleinte én se kedveltem Jaimet, a Királyok csatája vége, Kardok vihara eleje körül kedveltem meg, amikor már POV lett. Akik csak a sorozatot nézik, nem lehetett eddig szimpatikus, de a könyvolvasók nagy része úgy gondolom tud vele azonosulni :) Egyébként a Lannisterek közül csak őt bírom, na meg Tyriont, egy kicsit Tywint, de Joffreyt meg Cerseit ki nem állhatom. Te kedves Kérdező már végigolvastad? :)

2013. jan. 10. 19:24
 8/9 A kérdező kommentje:
HOGYAVIHARBANEEE???? :D igen, de valahogy nem szerettem meg...a könyvben végig közömbös szereplő volt számomra, de a film után nálam végleg elkalapálta magát...
2013. jan. 11. 16:27
 9/9 anonim ***** válasza:

A hozzászólásban spoilerek vannak.

3. vagyok és Jamie tényleg nem rossz karakter, ő meg Tyrion még szerethetők. Ja meg persze Kevan, dehát ő alig szerepel.

Az a kis szutyok Joffrey pedig megérdemelte amit kapott, Cerseit meg remélem kivégzik.

Stannis szénája meg elég rosszul áll, nem tudom mi célja van vele az írónak, mert ilyen helyzetből nem nyerhet, és ha nem nyer mi a retkes rákért volt róla annyi szó?

Ne meg persze a falon is elég érdekes dolgok fognak történni...

2013. jan. 11. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!