Mi a cime a filmnek?
Jopar evvel ezelott volt egy film a TV2on, ha jol emlekszem (meg mikor a TV2 ikonja zold volt) husveti musor volt... Volt benne egy lany, akinek szuletett egy kistestvere, akit nem szeretett. A lanynak volt egy konyve, amit allandoan olvasott, es folyton probalta megtanulni a szoveget. Az elejen temetoben is volt...de ez mar homalyos. A lany konyveben voltak valami manok. Nem is selytette, hogy ezek a manok leteznek, ezert azt kivanta, hogy vigyek el a kisocset. Mikor a kisgyerek eltunt a lany elindul megkeresni. Emlekszem, hogy valami labirintusba volt, teljesen ilyen meseszeru vilagba kerult at. A legvegerol meg emlekszem arra, hogy a manok vezetojet ugy gyozhette le, es kaphatta vissza a testveret, ha elmondja a konyvenek a legveget, amit olyan nehezen jegyzett meg.
ennyire emlekszem, de nagyon ujra neznem, mert emlekszem hogy kiskoromban nagyon oda voltam erte... Elore is koszonom a valaszokat :*
Labyrinth ( Labirintus )
színes, magyarul beszélő, angol-amerikai fantasztikus film, 101 perc, 1986
rendező: Jim Henson
forgatókönyvíró: Terry Jones, Dennis Lee, Jim Henson
zeneszerző: David Bowie, Trevor Jones
operatőr: Alex Thomson
producer: Eric Rattray
executive producer: David Lazer, George Lucas
vágó: John Grover
szereplő(k):
David Bowie (Jareth)
Jennifer Connelly (Sarah)
Toby Froud (Toby)
Shari Weiser (Hoggle)
Rob Mills (Ludo)
Frank Oz
Natalie Finland
Warwick Davis
Sarah szülei vendégségbe mennek, ám a kislányt otthon hagyják öcsikéjével, Tobyval, aki nem hagyja őt olvasni.
Sarah mérgében azt kívánja, hogy az igazán izgalmas Labirintus című mesében szereplő Koboldkirály vigye el Tobyt.
Óhaja teljesül, Sarah-nak pedig 13 óra alatt kell átvágnia az ezer veszélyt rejtő labirintuson,
valamint a Kobold városon egészen a Koboldkirály kastélyáig.
Ha ez sikerül, úgy visszakaphatja Tobyt, ha nem, akkor öccse örökre Kobolddá változik.
sziasztok!
Tudnátok nekem segiteni?
Sehol nem találom teljes egészében csupán apró részleteket találtam.
Tudna valaki segiteni meg szerezni??
Köszönöm előre is
Tudnátok nekem segiteni?
Sehol nem találom teljes egészében csupán apró részleteket találtam.
Tudna valaki segiteni meg szerezni??
Válaszom PM -ben olvashatód .
PM tartalma : válasz a kérdésre
Sajnos azon az oldalakon sem lehet le tölteni :(
Nem igaz nagyon szeretném ezt a filmet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!