Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a cime a filmnek?

Mi a cime a filmnek?

Figyelt kérdés

Jopar evvel ezelott volt egy film a TV2on, ha jol emlekszem (meg mikor a TV2 ikonja zold volt) husveti musor volt... Volt benne egy lany, akinek szuletett egy kistestvere, akit nem szeretett. A lanynak volt egy konyve, amit allandoan olvasott, es folyton probalta megtanulni a szoveget. Az elejen temetoben is volt...de ez mar homalyos. A lany konyveben voltak valami manok. Nem is selytette, hogy ezek a manok leteznek, ezert azt kivanta, hogy vigyek el a kisocset. Mikor a kisgyerek eltunt a lany elindul megkeresni. Emlekszem, hogy valami labirintusba volt, teljesen ilyen meseszeru vilagba kerult at. A legvegerol meg emlekszem arra, hogy a manok vezetojet ugy gyozhette le, es kaphatta vissza a testveret, ha elmondja a konyvenek a legveget, amit olyan nehezen jegyzett meg.

ennyire emlekszem, de nagyon ujra neznem, mert emlekszem hogy kiskoromban nagyon oda voltam erte... Elore is koszonom a valaszokat :*

2013. jan. 9. 13:08
 1/5 karesz01 ***** válasza:
100%

Labyrinth ( Labirintus )

színes, magyarul beszélő, angol-amerikai fantasztikus film, 101 perc, 1986

rendező: Jim Henson

forgatókönyvíró: Terry Jones, Dennis Lee, Jim Henson

zeneszerző: David Bowie, Trevor Jones

operatőr: Alex Thomson

producer: Eric Rattray

executive producer: David Lazer, George Lucas

vágó: John Grover

szereplő(k):

David Bowie (Jareth)

Jennifer Connelly (Sarah)

Toby Froud (Toby)

Shari Weiser (Hoggle)

Rob Mills (Ludo)

Frank Oz

Natalie Finland

Warwick Davis

Sarah szülei vendégségbe mennek, ám a kislányt otthon hagyják öcsikéjével, Tobyval, aki nem hagyja őt olvasni.

Sarah mérgében azt kívánja, hogy az igazán izgalmas Labirintus című mesében szereplő Koboldkirály vigye el Tobyt.

Óhaja teljesül, Sarah-nak pedig 13 óra alatt kell átvágnia az ezer veszélyt rejtő labirintuson,

valamint a Kobold városon egészen a Koboldkirály kastélyáig.

Ha ez sikerül, úgy visszakaphatja Tobyt, ha nem, akkor öccse örökre Kobolddá változik.

[link]

2013. jan. 9. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon koszonom :) :*
2013. jan. 9. 20:57
 3/5 anonim válasza:

sziasztok!

Tudnátok nekem segiteni?

Sehol nem találom teljes egészében csupán apró részleteket találtam.

Tudna valaki segiteni meg szerezni??

Köszönöm előre is

2013. máj. 20. 20:21
 4/5 karesz01 ***** válasza:

Tudnátok nekem segiteni?

Sehol nem találom teljes egészében csupán apró részleteket találtam.

Tudna valaki segiteni meg szerezni??

Válaszom PM -ben olvashatód .

PM tartalma : válasz a kérdésre

2013. máj. 20. 22:35
 5/5 anonim válasza:

Sajnos azon az oldalakon sem lehet le tölteni :(

Nem igaz nagyon szeretném ezt a filmet :(

2013. máj. 21. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!