A port.hu-n Quentin Tarantino topicjában lehet látni, hogy van 4-féle Grindhouse film. Rámentem mindegyikre és mindenhol totál más rendezők vagy Rodriguez vagy Tarantino vagy mindkettő vagy mások is?
Elég rendesen megkavarták.
Két film van, ami Grindhouse. A Halálbiztost rendezte Tarantino, a Terrorbolygót pedig Rodriguez.
A többi rendező kamu filmajánlókat rendezett, amit a Terrorbolygó illetve a Halálbiztos előtt adtak le.
Ugyanis az volt a cél, hogy visszahozzák a 70-es évek trash/explotation filmjeinek hangulatát, mintha a néző egy koszlott moziban ülne. A Terrorbolygó közepéről például kimaradt húsz perc, mintha elszakadt volna a filmszalag, a néző úgyis kitalálja mi történt azalatt.
Szóval az összes többi rendező csak egy rövid filmrészletet rendezett, ami nem szerves része a filmnek.
Ezen az álfilmajánlók némelyikéből később film lett, ilyen a Machete vagy a Hobó a puskával. Pedig mindkettő egy abszurd viccnek tűnt csak.
Ez mekkora baromság.. Nem sok értelme van amit ezek csinálnak néha.De ha ennek köszönhető tényleg a MAchete amit máshol hallottam akkor jól van! Mert akkor mondhatom megérte! :D
Szóval 2 része van.Egy Rodriguez és egy Tarantino-féle?
Értem. :D
Köszi szépen a válaszokat!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!