Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szólnak filmek az első szerele...

Szólnak filmek az első szerelemről?

Figyelt kérdés

Olyanra vágyok, ami két fiatal közötti szenvedélyes, első szerelemről szól.

Az tetszene, ha nem lenne tele mindenféle problémákkal, pl. hogy a fiúnak már van barátnője, vagy mást szeret, vagy nem lehetnek együtt, vagy halálos beteg... Nincs ilyenhez most kedvem. Lehet, hogy nincs olyan, amilyet keresek, de olyat szeretnék, ami nem a klikkesedésről, nem a gimis rib@ncokról, és nem hasonlókról szól, hanem a szerelemről. Valami boldog lenne a legjobb, valami érett.

Jöhet ázsiai is, illetve mindenféle. :)

Rengeteg tinifilmet láttam már sajnos, szóval most nem sorolom fel.

Nem gond, ha nem felel meg a kritériumoknak egy adott film, de kérlek titeket, ajánljatok valamit, ami csak eszetekbe jut! Most elmegyek fürdeni, és utána szeretnék filmet nézni.

Nagyon-nagyon hálás lennék, és előre is köszönöm! :) 15/l

2013. jan. 1. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
programok témakör?:D
2013. jan. 1. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Az lett volna? :O Haha, lustaságomból adódóan a saját kérdéseimnél szoktam rákattintani a témakörre és úgy írok ki új kérdést... Szerintem véletlenül rosszra kattintottam, előfordul. :)
2013. jan. 1. 23:02
 3/3 anonim válasza:
Váltózó szerelem (Flipped) 2010
2013. jan. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!