Call Of Duty: Black Ops 2-ben miért nem tudum elindítani a játékot, már az intoknál lefagy, középen mozgatható a sima kurzor és annyi, első indításnál még működött, utána ez van pedig ujra is raktam a játékot, mit tegyek?
Ez tényleg működik,nem kell dátumot állítgatni és vírusmentes.Tökéletesen működik.
Az indulási probléma megoldása hogy akinek még mindig nem sikerül játszania, akkor a következőt nézze meg:
A telepítő rutin hibás mert...
c:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty Black Ops II így települ holott
c:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty - Black Ops II így kéne települnie.
Kötőjelet, szóközt a Call of Duty Black Ops II mappán be kell szúrni és crack-eket ide bemásolni s máris működni fog a játék mindenkinek.
csak át kell nevezni na meg miért kell leszólni ha valamit letölt ? ennyire zavar akkor vedd meg neki :D
énmár végig próbáltam az összes nem eredeti verziót leirom a hibákat
1.nél azért lett nemek is ugyan ez mert nem bírta betölteni a főmenü zenéjét (a telepítéssel nemrakta fel valamiért)
2.rossz volt a crack és ezért fojton error-t irt
3.pedig nem akart elindulni azt ugy oldotta meg hogy steamon kapcsolódtam rá és akkor már nemis nézte hogy nem eredeti márha megfelelő a steamappí.dll amit a crackel másolsz be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!