Tudnátok mondani olyan animét ami nem "kezdőknek" való?
megnéztem az Elfen Lied című animét és valami hasonlót szeretnék.könnyen megszerethető karakterekkel és olyan történettel aminek ha a végére értem akkor egy könnycseppel az arcomon mondjam azt:Mégegyszer!
szóval komoly történet kellene,akár szerelmi szál is lehet benne,az tökmindegy
Hát majd ha megnéztél 100-200 + animét utánna már nem vagy "kezdő" , de ezis sok mindentől függ , például aktiális szezonban hány animét nézel , aa-n lehet látni 1-2 otakut aki szinte mindent visz.
Az Elfen Lied egyébként sokkal jobb mangában mint animében.
Van ilyen , a legjobb példa az Angel Beats! , nehezen indul be de ha az elfen lied végén könnyeztél akkor itt meg bömbölni fogsz , kicsit ütött.
Esetleg az Ano Hana , kimondott dráma , van benne 1-2 nagyon hard jelenet.
Tasogare Otome x Amnesia , van benne kis misztikus szál is.
Ano Natsu de Matteiru
tudnák még írni , de ez változó. Nálam csak az Ano Hana , az Angel Beats! vége ütött nagyon .
Esetleg a Code Geass legvége , de ez megosztó , én zseniálisnak tartom más nagyon elsietettnek , viszont a Code Geass 1 baromi jó anime , a legjobbak között van.
Steins;Gate-ben is vannak kemény jelenetek.
Another szerintem nagyon jó anime volt egészen a 8.ik részig .
Nekem utánna nem tetszett , esetleg végeztél akarod leírom szívesen hogy miért , akár itt akár skype , mal -on :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!