Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gyűrűk Ura! Kedvenc részek,...

Gyűrűk Ura! Kedvenc részek, szereplők, helyszínek, fajok?

Figyelt kérdés
Melyik rész tetszett a legjobban és miért?Kik szimpatikusabbak? a hobbitok,tündék,orkok,emberek,törpök... stb.Melyik rész tetszett a legjobban?

2013. jan. 1. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*BOCS, NEM A TÜNDÉK NEM SZERETIK EGYMÁST, HANEM A TÜNDÉK ÉS A TÖRPÖK. ELŐSZŐ VOLTAM :)
2013. márc. 26. 17:17
 12/18 anonim válasza:
szerintem a tündék a legjobb faj! a kedvenc szereplőm Legolas. a legjobb helyszín pedig Edoras
2013. máj. 9. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedvenc rész: Király visszatér

Kedvenc "fajok": Mágusok, törpök és az emberek.

Kedvenc szereplők: Gandalf, Aragorn és Pippin.

Kedvenc helyszínek: Minas Tirith, Völgyzugoly és Mordor.

Kedvenc jelenetek: Öregerdő, Mória, Helm-szurdoki ütközet, Minas Tirith ostroma, Éowyn-Théoden vs. Boszorkányúr, Fekete Kapunál lévő ütközet

2013. máj. 9. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:

(Annyira érezni, hogy ki olvasta és ki válaszol a film alapján. :))

Hát nagyon nehéz választani. Mindenki másért. Gandalf, Elrond és Galadriel, a három gyűrű hordozói mindenekelőtt. De ők túl hatalmasak az egyszerű emberek számára. Azt hiszem, ha csak egyet választhatok, akkor Theoden király az. Ő az az uralkodó, akinek a zászlaja alatt én is vállalnám a harcot.

2013. máj. 10. 09:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedvenc rész:A király visszatér,mert bőgtem is rajta,nem keveset

Kedvenc faj:hobbitok :D

Kedvenc szereplő:Aragorn,Boromir,Gollam,Éowyn és Trufa

Kedvenc helyszín:Gondor,Rohan

2013. aug. 30. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedvenc rész:mikor Faramir és Éowyn összejönnek az Ispotályban,Pelennor mezei csata
2013. aug. 30. 20:44
 17/18 Milla05 ***** válasza:

Kedvenc szereplőim:

1. Gandalf

2. Szilszakáll

3. Bombadil Toma

4. Gimli

5. Faramir

A kedvenc fajom egyértelműen a törp. nagyon szeretem őket, az én képzeletbeli középfölde karakterem is törp.

Egyik kedvenc jelenetem Gandalf "Fussatok, bolondok"-ja, másik nagy kedvencem az entek támadása.

Valahogy még Gollamot is megszerettem, szerintem érdekes karakter, bár gonosz. Kedvenc részem A király visszatér. A gyűrű szövetségét (könyv) is nagyon szeretem.

Igazából én könyv fan vagyok, a filmek nem igazán tetszenek.

2018. máj. 14. 18:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Kèt torony, legolas, èowyn, arwen, faramir, aragorn
ápr. 7. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!