Gyűrűk Ura! Kedvenc részek, szereplők, helyszínek, fajok?
Kedvenc rész: Király visszatér
Kedvenc "fajok": Mágusok, törpök és az emberek.
Kedvenc szereplők: Gandalf, Aragorn és Pippin.
Kedvenc helyszínek: Minas Tirith, Völgyzugoly és Mordor.
Kedvenc jelenetek: Öregerdő, Mória, Helm-szurdoki ütközet, Minas Tirith ostroma, Éowyn-Théoden vs. Boszorkányúr, Fekete Kapunál lévő ütközet
(Annyira érezni, hogy ki olvasta és ki válaszol a film alapján. :))
Hát nagyon nehéz választani. Mindenki másért. Gandalf, Elrond és Galadriel, a három gyűrű hordozói mindenekelőtt. De ők túl hatalmasak az egyszerű emberek számára. Azt hiszem, ha csak egyet választhatok, akkor Theoden király az. Ő az az uralkodó, akinek a zászlaja alatt én is vállalnám a harcot.
Kedvenc rész:A király visszatér,mert bőgtem is rajta,nem keveset
Kedvenc faj:hobbitok :D
Kedvenc szereplő:Aragorn,Boromir,Gollam,Éowyn és Trufa
Kedvenc helyszín:Gondor,Rohan
Kedvenc szereplőim:
1. Gandalf
2. Szilszakáll
3. Bombadil Toma
4. Gimli
5. Faramir
A kedvenc fajom egyértelműen a törp. nagyon szeretem őket, az én képzeletbeli középfölde karakterem is törp.
Egyik kedvenc jelenetem Gandalf "Fussatok, bolondok"-ja, másik nagy kedvencem az entek támadása.
Valahogy még Gollamot is megszerettem, szerintem érdekes karakter, bár gonosz. Kedvenc részem A király visszatér. A gyűrű szövetségét (könyv) is nagyon szeretem.
Igazából én könyv fan vagyok, a filmek nem igazán tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!