Volt már olyan horrorfilm amitől tényleg megijedtetek/féltetek?
Mi a film címe? Mert most néztem meg a kört a texasi láncfűrészes mészárlást, még régebben a paranormal activity-t. De nem volt valami hű de félelmetes:(
14/L
Szerintem ennyi idősen nem ijeneket kéne nézned.
A texasi láncfűrészesnek eleve nem ijesztgetés a célja.
Amúgy ajánlom a Ringu(eredeti kör) filmet figyelmedbe,de tartok tőle "gagyinak" fogod találni,mert nem vagy még elég érett hozzá.Azért próbáld meg.
Nem?Láttam az amerikai verziót is(bár nem tetszett).Kiderült mi volt benne,szerintem.
Pontosan mit nem értettél?Talán tudok segíteni? :)
1. Samara miért más embereket öl meg, miért nem a szüleit?
2. Miért ölte meg Anna Morgan örökbe fogadott lányát akire mindennél jobban vágyott?
Lehet hogy csak néha nem figyeltem, és azért nem értettem:S
1.Samara(az amerikai verzióban) a gyűlöletet szeretné terjeszteni az emberek között,illetve szeretné,ha megéreznék azt a fájdalmat,amit ő érzett.De a szüleit is megöli,ha jól emlékszel.
2.Rég láttam,de ha jól emlékszem,akkor azért ölte meg,mert mindig furcsa vízió voltak,amikor a lány a közelében volt.És talán rá is jött,hogy a kislány 'gonosz'.A lényeg,hogy nem bírta tovább és ezért lökte kútba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!