Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt már olyan horrorfilm...

Volt már olyan horrorfilm amitől tényleg megijedtetek/féltetek?

Figyelt kérdés

Mi a film címe? Mert most néztem meg a kört a texasi láncfűrészes mészárlást, még régebben a paranormal activity-t. De nem volt valami hű de félelmetes:(

14/L

2012. dec. 31. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. dec. 31. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi idősen nem ijeneket kéne nézned.

A texasi láncfűrészesnek eleve nem ijesztgetés a célja.

Amúgy ajánlom a Ringu(eredeti kör) filmet figyelmedbe,de tartok tőle "gagyinak" fogod találni,mert nem vagy még elég érett hozzá.Azért próbáld meg.

2012. dec. 31. 17:05
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom! mondjuk a kör az nem volt gagyi, csak nem derült ki benne semmi hogy mi miért van és ez egy kicsit ideg ölő :)
2012. dec. 31. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem?Láttam az amerikai verziót is(bár nem tetszett).Kiderült mi volt benne,szerintem.

Pontosan mit nem értettél?Talán tudok segíteni? :)

2012. dec. 31. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:

1. Samara miért más embereket öl meg, miért nem a szüleit?

2. Miért ölte meg Anna Morgan örökbe fogadott lányát akire mindennél jobban vágyott?

Lehet hogy csak néha nem figyeltem, és azért nem értettem:S

2013. jan. 1. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
és tudnátok olyan oldalt linkelni ahol meg tudom nézni a Ringu-t? Vagy az amerikainak a 2. részét?
2013. jan. 1. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:

1.Samara(az amerikai verzióban) a gyűlöletet szeretné terjeszteni az emberek között,illetve szeretné,ha megéreznék azt a fájdalmat,amit ő érzett.De a szüleit is megöli,ha jól emlékszel.

2.Rég láttam,de ha jól emlékszem,akkor azért ölte meg,mert mindig furcsa vízió voltak,amikor a lány a közelében volt.És talán rá is jött,hogy a kislány 'gonosz'.A lényeg,hogy nem bírta tovább és ezért lökte kútba.

2013. jan. 1. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi már rémlik valami ;)
2013. jan. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!