A barátok köztben tenyleg volt egy olyan rész hogy magdi anyus szelleme visszatért?
Figyelt kérdés
Én nem láttam ilyet. De ha ez igaz akkor magdi anyus miért nem segit berényi andrásnak h ne öljék meg? Mondjuk elkaphatná zuhanás közben nem?2012. dec. 30. 19:03
1/6 anonim válasza:
Igen volt de nagyon nagyon rég. Még amikor meghalt utána valamikor. :) De csak 1x volt ha jól emlékszem :) Amúgy nem fogja elkapni mert Andrást kiírták a barátok köztből.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor meghal? Remélem nem.
2012. dec. 30. 19:29
3/6 anonim válasza:
Többször is visszajött... először Vilinek, mikor Gizivel összejött... utána pedig Gézának és Kingának, hogy béküljenek ki... utóbbi hálistennek nem történt meg, és a nyomorult Gézát végre ki is írták...
Amúgy annyiból remélem, hogy meghal András és lesz végrendelet, ami szerint Juli örökli a 18%-át a cégbe; mert kiváncsi vagyok a nyomi Miki fejére, mikor ezzel szembesül... hihihi
4/6 anonim válasza:
Tuti meghal olvassatok utána :) Még nyilatkozta is, hogy azt hitte amikor közölték vele, hogy kész átverés áldozata lett :) Túl unalmas a karaktere ezért írták ki. Én is amúgy a Miki fejét várom már!! :) :) De a Juliét is a hangposta után! :)
6/6 anonim válasza:
Én még két Magdi anyusosra emlékszem, amikor géza valami ismeretlen nővel hempergett akkor megjelent , meg amikor Kinga Szabival volt akkor is , és Kinga látta és azóta fél xD szerintem youtuben megtalálod az összeset :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!