Ki a leghelyesebb Naruto, Sasuke, Shikamaru, Kiba, Neji, Gaara? Szerintem Sasuke.
Naruto a legjobb
és elvégre róla szól a tőrténet :)
Imádom a Narutot 4 edszerre nézem végig a shippudent persze odáig amíg jelenleg tart :) a sima narutot 3 szor néztem végig :) xbox 360 ra is megvan a Naruto játék és wii re is :) szóval eléggé függő vok Narutóval kapcsolatban
Sztem naruto xd kicsit hosszú lett :)
Bocs el írtam mert sietek aludni
Naruto Shippuuden
Uh... Nehéz döntés... A két favorit anime karakterem Sasuke és Naruto...
1. Sasuke
2. Naruto
3. Neji
4. Shikamaru
5. Kiba
6. Gaara
Izzé...Nem is tudom.Bár,szerintem Kankuro egyáltalán nem ijesztő,de mindegy.Akkor nálam a sorrend:
-Gaara (favorit)
-Shikamaru
-Sasuke
-Neji
-Kiba
-Naruto
Már nem mintha utálnám Narutot,de nekem ha "helyességi-sorrendről" van szó,nem a kedvencem
Kedves Bencénktől kétlem, hogy bárki is választ várt volna. Nem mintha ellenezném az egyneműek közötti vonzalmat, de ez mégsem a legmegfelelőbb szekció a kitárgyalásához...:D
Amúgy nálam is Sasuke viszi a pálmát, érdekességképp közölném, hogy a nekem a karaktere ellen sincs kifogásom, szerintem meg lehet érteni az ambícióit. (Nagy kedvencem mellette Shikamaru, de ő pláne nem a küllemi adottságaival fogott meg.:D) Narutón meg valóban dob a rókabajusz.
Sasuke nez ki a legjobban szerintem. Meg hogy sz@r a vilagra (elejen) ez tetszik.
Shikamarunak a jellemet szeretem.
Kibaban a kisfiussagat.
Nejiben pedig, hogy mindig olyan nyugodt.
Narutot pedig egy nagyon eros szemelyisegnek tartom, o vezet nalam osszesegeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!