Valaki elmagyarázná Death Note-nak a második film végét?
Figyelt kérdés
Van az, hogy Ram beirja Watari és L nevét, majd meghalnak, igy megmentve Misát. Legalább is a mesében így van, és ott stimmel, mert meghalnak és folytatódik a sorozat. Viszont a filmben már L nem hal meg mivel, hogy meghamisitották a listát. No dehát Ram a saját listájába irta fel a nevüket. Light és Misa listája náluk volt. Akkor, hogy is van ez?2012. dec. 23. 23:20
1/8 anonim válasza:
L már korábban beírta a nevét a halállistába, ezért Rem már nem tudta őt megölni.
2/8 anonim válasza:
NEM MESE ANIME!
Amúgy szerintem sokkal jobb lett a film mint az anime , történetileg .
Engem Near meg a többi agyzseni nemtudodt meggyőzni , L Vs. Kira volt az igazi és a filmben méltóan ért véget DÖNTETLEN-el!
Bár mongyuk még ők 2en is elbújhatnak Lelouch Lamperogue mellett..:-)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. dec. 25. 13:05
4/8 fa120 válasza:
Az anime nem MESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! (anti faces):D
5/8 anonim válasza:
A film egy kalap sz@r ahogy van van. De am igen, azért nem halt meg mert már előtte beírta a nevét.
6/8 anonim válasza:
Hát nem tudom szerintem sokkal jobb - történetileg - mint az animéje . Az anime első 24része jó volt , útánna mélyrepülés az egész .
7/8 anonim válasza:
szerintem a film jobb volt mint a mese .. vagy ha jobban tetszik igy akkor anime... tökmindegy rajzfilm és kész.
8/8 anonim válasza:
Nincs rá magyarázat, hogy hogyan lehet ennyire gagyi változatot csinálni egy nagyon jó animének...
Szánalmas.
Persze tetszik nekem is a későbbi, 3. rész, de azt - mivel Near volt az egyik főszereplő - simán lehetett volna előtörténet is.
Szóval nincs mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!