Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twilightban (hajnalhasadás 2)...

Twilightban (hajnalhasadás 2) mikor Jacob mondja, hogy bevésődött neki Renesmee, ez mit jelent? Mit jelent a bevésődés?

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Egyáltalán nem olvastad a könyveket vagy láttad a többi filmet?
2012. dec. 22. 16:03
 2/9 anonim válasza:
Nézd meg a Twilight-saga 2. részét, a New Moon-t! Abból minden megtudsz
2012. dec. 22. 17:23
 3/9 anonim válasza:
A Hajnalhasadás első részében kifejti: "Olyan mintha már nem a gravitáció tartana itt hanem ő."
2012. dec. 22. 20:00
 4/9 A kérdező kommentje:
hú rengeteget segítettetek....
2012. dec. 23. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Bevésődés: ha egyszer megtalálják a lelki társukat, többé nem tudnak másra nézni. A bevésődés jóval több, mint csupán szerelem, életre szóló önkéntelen választás, és bármely életkorban előfordulhat, Jacobnak például az újszülött Renesmee „vésődik be”

De egyébként a Google a barátod. És az elején mondja, amikor Bella visszajön a vadászatból.

2012. dec. 24. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:

a bevésődés olyan dolog hogy ha egyszer meglátod hirtelen minden megváltozik, és nem a gravitáció tart ott hanem ő.

ha gyerekkorban történik a bevésődés akkor megvárja amíg a kedves illető felnő és akkor összejön vele.a bevésődés több szerelemnél.

jaj én úgy szeretem a twilightot.

2012. dec. 27. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem Jasper vésődött be.
2012. dec. 28. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
XD
2012. dec. 28. 19:45
 9/9 anonim válasza:

Egészen pontosan Jacobtl idézve:

...A gyilkos rám szegezte tekintetét Rosalie válla fölött. Pillantása összeszedettebb volt, mint ahogy egy újszülöttnek néznie kellene. Meleg, barna, tejcsokoládé színű szempár, pontosan olyan, amilyen Belláé volt. Hirtelen abbamaradt a remegésem. Elöntött a hőség, erősebben, mint addig, de ez újfajta melegség volt. Nem perzselő. Izzó. Minden összeomlott bennem, a félig vámpír, félig ember baba aprócska porcelánarcát nézve. Mintha az összes kötelet, ami az életemhez kötött, hirtelen mozdulattal elvágták volna, mint egy csokor lufi madzagjait. Minden, ami azzá tett, aki voltam - szerelmem az emeleten lévő halott lány iránt, szeretetem apám iránt, hűségem új falkámhoz, szeretetem fivéreim, és gyűlöletem az ellenségeim iránt, az otthonom, a nevem, önmagam -, abban a másodperceben mind elszakadt tőlem - nyissz, nyissz, nyissz -, és elszállt. Én nem szálltam el. Egy új kötél ott tartott. Nem is egy, hanem egymillió. Nem is kötelek, hanem acélkábelek. Egymillió acélkábel kötött egyetlen dologhoz, az univerzum kellős közepéhez. Most már láttam, ahogy a világmindenség e körül a pont körül forog. Azelőtt sosem láttam az univerzum szimmetriáját, ami most nyilvánvalóvá vált. Már nem a gravitáció kötött ahhoz a helyhez, ahol álltam. A szőke vámpír karjaiban lévő kislány tartott ott. Renesmee.

2013. jan. 2. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!