Ha a Gyanú árnyékában castingján beválogattak és megcsinálták a kamerás felvételt, akkor már tuti, hogy szerepet is kapok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 21:16
1/4 anonim válasza:
Nem hinném .
Multkor mutatták a bk felvételt , ott is külön kellett kamerás felvételre menni , bár ott ugye csak 1embert vettek fel öszesen.
2/4 anonim válasza:
nem, dehogy. utána egy kasztingolós stábhoz kerül, akik a szerepeket osztják. mondjuk attól is függ, hogy mennyi idős vagy, mert gondolom a 20-25 évesekből van a legnagyobb választékuk. én 30/F, és kaptam egy kis szerepet, a múlt héten forgattuk le. remélem segítettem!
3/4 anonim válasza:
semmikép, 2 kollégámat is behívták kamerás felvételre meg is dicsérték mindkettőt, hogy rendkívül ügyes voltál, mégse kaptak semmilyen szerepet. Állítólag ha vidéki vagy és ha nem tudod megoldani a 2 napos forgatásra a pesti szállást tuti nem kapsz szerepet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, remélem azért majd szólnak... A szállást megoldom, a többi csak rajtuk múlik. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle! :D
2013. jan. 3. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!