Megcsinálták már a Skins movie-t?
Figyelt kérdés
Légyszi, ha valaki tud róla valamit, az írjon. Azt olvastam, hogy 2011 nyarán már elkezdik forgatni, de azóta semmi hír. Csak az előzetesét láttam youtube-n, de nem hiszem, hogy fake, mivel több helyen is bejelentették, hogy a hír igaz, és tényleg megcsinálják. Most akkor mégsem?2012. márc. 27. 20:16
1/4 anonim válasza:
A hetedik évad (6 rész) fog 3x90 perces filmből állni, azt is a nyáron kell forgatni hogy tél végén elkezdjék leadni.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösziii:) De igazából én azt hallottam, hogy a 2. generáció szereplésével készítenek el egy filmet, és valami olyasmit is sejtettek, hogy Freddy nem halt meg, aminek igazán örülnék...:/
2012. márc. 27. 20:43
3/4 anonim válasza:
Már régebben írták, hogy a film lefújva, helyette kaszálják a sorozatot és lesz a 3x90 perces megoldású utolsó évad. Minden generációból szerepelni fognak benne, és azt írták Kaya, Luke, és Jack O'Connel biztos fog szerepelni benne, annak ellenére, hogy pár hete Jack azt írta a twitterére, hogy őt senki se kereste meg ezügyben...
4/4 A kérdező kommentje:
Nahát...ezt nem tudtam:) Köszönöm a segítséget. Remélem, Luke nem csak úgy fog benne szerepelni, hogy visszaemlékeznek rá, vagy valami. Reménykedek:)
2012. márc. 28. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!