Szerintetek mi lesz a Prometheus folytatása?
Ez engem is érdekelne. Szerintem a folytatásban új szereplők lesznek, akik valahogyan majd követik Shawt. Vagy tényleg nem tudom elképzelni mi lesz.
Vagy közvetlenül az Aliens előtt fog játszódni.
Az Aliens előtt, vagyis az Alien 2. előtt nem játszódhat, csak az Alien előtt lehet. ^___^
Állítólag ez már tényleg az Alien előzménye lesz és láthatunk Alien-eket. De régen ezt mondták a Promira is.
Egyébként én nem kedvelem a Promit. Se Alien-nel kapcsolatos filmként, se különálló filmként. Számomra sehogyan sem állja meg a helyét, csalódtam a rendezőben. :-(
Azért nem játszódhat az Alien 1-2. között, mert Ridley Scott elmondásai alapján a Prometheus folytatása is az Alien előtt játszódna és ez a történet vezérelné az idegenek felé a társaságot. Ide nem fantázia kell, csak logikus gondolkodás és interjúk ismerete.
A kérdés régi, de válaszolok érdemszerűen. Azóta eléggé sok dolog változott. Végül "Alien: Covenant" lesz a folytatás címe, tehát akár igazi Alien film válhat belőle. Egy kolonizáló űrhajó reményteli bolygóra téved, ahol rábukkannak az idegenekre. Illetve egy újfajta lény is elő fog kerülni. Ridley Scott eléggé véresre tervezi, hogy előzmény ellenére is megállja a helyét a mai világban. Ezután pedig 1 folytatás még mindenképpen lesz és akkor kötne ki az eredeti Alien-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!