Elmagyaráznátok a Prometheus elejét?
Figyelt kérdés
Sajnos nem igazán értem, hol játszódik, a fickó mit iszik, miért esik szét, a vízben miért keletkezik új DNS?2012. okt. 30. 11:49
1/3 anonim válasza:
Az egész filmet nem értem, de az elején szerintem az egyik teremtő az, aki megissza azt a pusztító fegyvert, a fekete anyagot, amiket azokban a vázákban tartanak. De hogy miért? A DNS-e azért változik meg, mert rögtön megkezdődik az átalakulása egy szörnnyé.
2/3 brokenbone válasza:
Úgy olvastam, hogy az a teremtés.a földön van a fickó, és azok a dns-ek a vízben, az első szerves anyagok a földön.mivel ugye elvileg a vízből jött az élet.
3/3 anonim válasza:
Az egy tervező aki megissza azt a mérget, ami a vázákban van. Ettől a teste szétesik és melemosódik a vízbe, ezzel elterjesztve ott (a Földön) az életet. Hogy ezt miért csinálta, az valszeg csak a következő filmből derül ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!