Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Felhőatlasz vagy Hobbit?...

Felhőatlasz vagy Hobbit? Szerintetek melyiket érné meg jobban megnézni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 14. 23:10
1 2
 11/14 BenQs válasza:
75%

A felhőatlasz - Hát egyesek művészi filmnek tartják.

SZerintem egy unalmas ....(inkább nem is mondok semmit)

Inkább csak sajnálom h megnéztem.

A hobbit (bár még nem láttam) jobb választás.

SZóval ha pénzt akarsz adni valamelyikért.

Hát ne a felhőkatyvaszért.

2012. dec. 17. 18:36
 12/14 ChrisM ***** válasza:

Utolsó: olyan terminológia, hogy "művészi film", nincs. Művészfilm, illetve manapság inkább szerzői film, olyan van. Jellemzője, hogy a befogadó részéről is szükségeltetik hozzá ráfordítás, szemben a közönségfilmmel.

Kérdésre: szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt, ahogy korábban írták is. A Hobbit elsősorban közönségfilm, bár van benne társadalmi mondanivaló is, de attól még bőven befogadható úgy is, ha azzal nem foglalkozol.

A Felhőatlasz inkább midcult film, tehát a látvány és a sztori mellett komoly hangsúly van a mondanivalón is. Oda kell rá figyelni és fogékonynak kell lenni a témájára is. Aki agymosási céllal megy moziba, annak nem fog tetszeni.

2012. dec. 18. 00:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Végül a Felhőatlaszt néztem meg, mert az már régebb óta tervbe volt véve, de még nem volt alkalmam megnézni. Tetszett, érdekes film volt, de úgy gondolom, hogy az egyszeri megnézés nem elegendő ahhoz, hogy tisztán átlássa az ember az egészet.
2012. dec. 18. 21:52
 14/14 Nyitott válasza:
Sok ezer idióta és értelmetlen kérdés van ezen az oldalon, de ez mindenképp top 10 -es.
2018. júl. 21. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!