Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Felhőatlasz vagy Hobbit?...

Felhőatlasz vagy Hobbit? Szerintetek melyiket érné meg jobban megnézni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 14. 23:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%

Jó film a Hobbit, szerintem érdemes megnézni, de semmiképp sem úgy és olyan elvárással mintha ez egy új Gyűrűk ura rész lenne, mert akkor lesz egy pici csalódás.

Felhőatlaszt még nem láttam viszont.

2012. dec. 14. 23:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Nos, ez sok dologtól függ. Elsősorban a néző személyiségétől, de a hangulattól is. A Hobbit egy nagyszerű kalandfilm, humorral, ármánnyal, epikus ütközetekkel. A Felhőatlasz egy filozofikus alkotás, amit elmélyülten, nagy odafigyeléssel kell nézni. A maga nemében mindkettő rendkívüli film: az egyik fantasztikusan izgalmas és látványos, a másik fantasztikusan összetett és szintén látványos.
2012. dec. 15. 00:58
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Hobbit. Aki ismeri Tolkient, az tudja, mennyi hozzáértés, összetettség van a munkájában, és nem csak egy könnyű kis kalandfilm. Alig várom, hogy láthassam, most is azért vagyok még fent mert ittragadtam az utolsó production videót nézve és teljesen meg vagyok hatva.
2012. dec. 15. 04:09
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Én csak a Felhőatlaszt láttam, így azt is ajánlom. Szerintem ha fogékony vagy arra a témára, amit feldolgoz: reinkarnáció, karma, fontos problémák a nagyvilágban, akkor azt nézd meg. http://www.youtube.com/watch?v=-m9XqT8Nk4Q&list=UUYufxNN4JYB..

Tolkien valóban jó író, azonban ez nem a könyv hanem a film, és tekintve, hogy azt a vékony könyvet 3 filmre szedték szét, az nem éppen jó ómen. De addig nem húzom le, amíg nem láttam.

2012. dec. 15. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Tolkien egész életében írt. Annyi információja van, hogy több könyvbe sem férne bele. Tehát aki vékony könyveket emleget az butaságokat mond. A könyv csak azért vékony mert minimálisra tömörítette, hogy mit fejt ki a hatalmas anyagból. De amiket kihagyott az máshol megvan függelékekben.
2012. dec. 15. 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
*Mellesleg A hobbit került megfilmesítésre nem Tolkien egész írói munkássága.
2012. dec. 15. 23:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ma néztem meg szerintem összességében nem rossz. Sajnos a Gyűrűk Urához képest nekem visszalépésnek tűnik. Ami nekem negatívum volt az az orkok, trollok és wargok kinézete volt. Néhány ork kivételével mind számítógéppel van csinálva és ez nekem rontotta az összhatást. Régebben kimaszkírozott emberek játszották azokat és úgy valahogy élethűbbek voltak. Trollok is máshogy néznek ki mint a Gyűrűk Urában és ami megint nem tetszett bennük, hogy beszélnek. Az a tipikus troll bömbölést sajna nem hallottam tőlük. A wargok is megváltoztak és sztem nem jó értelemben. Valahogy nekem olyan "dedósnak" tűnnek a régiekhez képest.

Itt van kép a régiről és az újról: [link]

Ami viszont tetszett az Gollam. Úgy néz ki mint a Gyűrűk Urában csak sokkal jobban van kidolgozva. És még pozitívum, hogy a főbb szereplők szinkronhangjai ugyan azok többnyire. Egyszóval nekem annyira nem jött be mint a Gyűrűk Ura, de mint írták attól függetlenül kell kezelni szóval nagyon jóra sikerült a film. Érdemes megnézni szerintem.

2012. dec. 16. 17:46
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
A hobbit egy gyerektörténet, és a Gyűrűk ura előtt történt. Nem a film hibája, ha többet vársz tőle mint a Gyűrűk urától. Emellett ha a könyvben beszélnek a trollok és anélkül nem tudnánk meg a szükséges információt, akkor ne várd, hogy a filmben máshogy lesz.
2012. dec. 16. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
23:38 Peter Jackson Tolkien függelékeit használja a 3 filmhez, hogy kitöltse azokat a részeket amiket a Hobbitban nem részleteztek, szóval nem, nem csak a Hobbit megfilmesítése ez.
2012. dec. 16. 19:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem vártam többet tőle. Csak önkéntelenül is összehasonlítja az ember a kettőt szerintem. Jó film a Hobbit ezt nem lehet tagadni nekem is tetszett.
2012. dec. 16. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!