Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bosszú álarca c. sorozatban...

A Bosszú álarca c. sorozatban akit meglátott a pasi, az a műtött csaj?

Figyelt kérdés
nem értem már ki kicsoda, ma volt az 1.rész amit láttam :)
2009. aug. 21. 18:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem láttam sajan az első részt, a 2.nál is lemaradtam az első 5percről :( ,de ma nézem.
2009. aug. 24. 14:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Én nem láttam, hogy mind a 2 lány kiesett volna.. Csak az egyiket láttam.. De amúgy lehet, hogy amikor robbant akkor volt 1 lány aki repült.. Lehet az volt Analia.. És a másik pedig valamikor kieshetett és nem mutatták.. De őt találták meg a professzorék vagyis Marianat.. :)
2009. aug. 26. 14:57
 13/21 A kérdező kommentje:
nekem már kezd érthetővé válni, csak azt nem értem hogy majd vmikor Analia előkerül vagy ő már tuti meghalt?
2009. aug. 26. 19:00
 14/21 A kérdező kommentje:
az agya most kié? nem MArianaé?
2009. szept. 5. 10:25
 15/21 anonim válasza:

na szóval,van az igazi Analia,őt is az a doki rejtegeti aki marianát megműtötte,ha valaki látta az utsó részt és nem világos neki h két Analiából hogy lesz egy és egy Mariana elmondom:)

Szóval,egyszerű,Analia nem akar ugy élni h van még egy belőle(KÜLSÖLEG),és ő meg a Mariana testére operáltatja át magát.Szal Analia külsejével él Mariana,és Mariana külsejével fog élni Analia:D

2009. okt. 22. 23:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Láttam az utolsó részt, de nem értem h miért kell kavarni? miért nem lehet ugy hogy az igazi Mariana kapja Mariana arcát? Miért Analiát kell Mariánára csinálni? meg hol rejtegeti az igazi Analiát a doki? hát eltemették, nem?
2009. okt. 23. 06:55
 17/21 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 10-14 19:48

Hali!!!Na kezdük ott hogy volt Analía meg Mariana!!És hirtelen 2 nőből 3 lett a végére :S Mert van Ana/Mariana akkor előkerül az igazi Analia(Camilla igazi testvére)meg a végén Ferráriból kiszáll ´´egy Mariana arcú valaki´´!!Szóval eléggé zavaros :S Sőt mindjárt 4 nő lett mert kit temettek el ???!!!és sori végén az igazi Analia gyönyörű semmi heg nincs rajta :D!lehet h őt is valaki megoperálta...De Armando és Roberto eléggé buta volt mert találtak egy nőt meg egy táskát honnan tudják hogy az övé?!meg sztem egy nő esik ki a kicsoból meg egy táska.DE akkor ki maradt a kocsiban?!nagyon zavaros!A yotubera írjátok be El rostro de analia és ki jönnek a részek és ott meg lehet nézni...a 170-edik rész környékén Armandó mindkét Anát megmenti...mert Rikki rájuk lött..De amikor az esküvő lesz akkor már isabelle tudja hogy Ana-Mariana!!Vagy nem ???Na páás !!remélem segítettem:)

2009. okt. 28. 08:31
 18/21 anonim ***** válasza:
de ha jól megfigyeljük a balesetet egy ien göndör hajú vki esik ki :S
2009. okt. 28. 08:38
 19/21 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=r5A2grbRfNM&feature=related

ebben a vidiben amikor analia táncol montanának..az hanyadik részbe van?

http://www.youtube.com/watch?v=NjJ_gfit62Y&feature=related

ebben 2:22-tól amikor Ana lucia beszél daniellel az hanyadik rész?

2009. okt. 28. 08:56
 20/21 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=s7xhnz-M6og&feature=related

ennek a vidinek a vége mindent megmagyaráz:)

2009. okt. 28. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!