Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bosszú álarca c. sorozatban...

A Bosszú álarca c. sorozatban akit meglátott a pasi, az a műtött csaj?

Figyelt kérdés
nem értem már ki kicsoda, ma volt az 1.rész amit láttam :)
2009. aug. 21. 18:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Igen az a műtött csaj!

Hát én a tegnapi részt is láttam, de alig értek belőle valamit.. Számomra túl magas, hogy így kezdtek.. Rögtön belecsaptak a lecsóba.. ÉS most nem is tudom, hogy ki halt meg.. MElyik csaj.. Mert honnan tudják, hogy az az ő táskája?! Én már arra várok, hogy a másik csaj lesz az akiből azt a csajt csinálják..xD Na ez érthető mi?!:D

2009. aug. 21. 20:48
 2/21 A kérdező kommentje:
én sem értem hogy most az a szép csaj kik? nem az volt az Analia? akit mindig mutatnak, gyönyörű dús haj, de ez meg nem az, azt hittem az lesz majd a csaj, de godnolom majd az is visszatér, csak nem értem hogy hogyan :D
2009. aug. 22. 08:43
 3/21 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én már kezdem érteni a lényegét. Na azt nem hogy a vége miért olyan amilyen a vége. Na mindegy. A lényeg , hogy a mariana égettestét menteték meg és kapta analia arcát. Azt nem tudom, hogy most Analia életbe maradt e. Szerintem igen, mert utána jártam és azt láttam hogy él.Jó sorozat, de nagyon bonyorult. Ti hogy vagytok ezzel?
2009. aug. 22. 19:51
 4/21 anonim válasza:
Na jól mondtam a 2 csaj életbe maradt. Senki se halt meg a autóban. De hogy hova tűnt Analia nem tudom. De 100% hogy él.
2009. aug. 22. 19:54
 5/21 anonim ***** válasza:
Jah igen 1. válaszoló vagyok! Szóval azt akartam mondani, hogy Analia arcát csinálják meg a másik csajnak.. Amúgy hétvégén is megy, vagy csak hétköznap?
2009. aug. 22. 20:20
 6/21 A kérdező kommentje:
csak 7köznap szeerintem! jajj ez irtó bonyolult, de én nem értem hogy maradhatot mindegyik életben, de csak egyet mentettek meg és azon műtöttöttek :(, a marianat meg nem temették el? huu ez nekem sok :)
2009. aug. 23. 07:15
 7/21 A kérdező kommentje:
jah meg hogy teszik át az arcát mikor én csak egy csajt látam ott? meg nem az az analia akinek nagyon dús haja van és ilyen modell szerű (arra gondolok, az van a bemutatóba is), de aki most itt lett annak nem olyan a feje :)
2009. aug. 23. 07:16
 8/21 anonim válasza:
Na szóval! Van mariana aki életbe marad, de a teste megéget. Azt mütőték át análiára, mert azt hitik hogy az a csaj, de nem. A igazi Analia is életbe maradt de hogy hol van nem tudom. Ez majd kiderül. Mariana az egyenlőre nem fog emlékezni ki is ő valójában, de végén már a férjével és a lányával lesz. Jó film nagyon nekem nagyon tetsziik:)
2009. aug. 23. 21:27
 9/21 A kérdező kommentje:

értem :)

Akkor nem temették el Marianat? én azt hittem :D

2009. aug. 24. 07:18
 10/21 anonim válasza:
Nem nem. De nagy kérdés hogy hova tünt, de ha megnézzed jobban mikor a kocsi leesik, akkor egy csaj kiugrik és a végén még egy kiesik.
2009. aug. 24. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!