Melyik évadban hal meg Kenny? (south park)! fontos! Köcce
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 11:10
1/10 anonim válasza:
Kenny minden egyes részben meghal! kivéve kettőben. (az egyik Karácsonykor van a másikra már nem emlékszem)
2/10 anonim válasza:
az 513-as részben meghal, ugye van később hogy keresik az utódját, de később újra megjelenik, a 12. évadig belenéztem, végig szerepel. szerintem. de már rég néztem végig az összeset.
3/10 A kérdező kommentje:
arra lennék kíváncsi hogy melyik főcímdalban nincs kenny!köszi a válaszokat
2009. aug. 21. 18:17
4/10 anonim válasza:
Itt minden levan írva :D de nemtudom hogy mi a célod.. azt megtudni, hogy mikor hal meg kenny, vagy csak a főcímdal miatt kérdezed :S
5/10 anonim válasza:
Sztem a 12. évad utolsó két részében. de nem bizti.
6/10 anonim válasza:
a 6. vagy a 7.ben..abban már Timmy van:D
7/10 anonim válasza:
én ma néztem, de nem tom hányadik évad. de már kerem
9/10 anonim válasza:
Az ötödik évad utolsó előtti részében (Kenny Meghal)
10/10 anonim válasza:
A Kenny meghal c. részben Kenny igazán meghal(5.évad 13.rész), és a következő évadban végig nem lesz benne, kivéve az utolsó részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!