Csak szerintem gáz, hogy a South Park alkotói, már nem úgy rajzolják a szereplőket ahogy az első pár évadban?
Nem néztem még végig az összes évadot,de láttam egyikből-másikból is pár részt,és engem zavar,hogy pl az első évadban a főszereplők ugyanabban a kabátban,meg sapkában aludtak,mint amiben napközben rohangáltak.
Erre egy sokkal későbbi szériában,már Cartman lábát,szinte tökéletes pontossággal lerajzolják,mellesleg pizsiben fekszik az ágyban.
Nekem jobban tetszett mikor még csak ilyen kis pár körből voltak megrajzolva,és nem figyeltek a részletekre.
Ha megértetted a mondanivalómat,válaszolhatsz:)
14 éves fut a sorozat, azóta egy picikét fejlődött a technika és persze több pénzből is dolgoznak.
Garfield is megváltozott az évek során.
Én értem,hogy több a pénz,meg fejlődött a világ,stb.stb,de szerintem is sokkal vicesebbek az első pár évad részei,mint a többi.
És pont az volt benne a vicces,hogy nem rajzoltak meg mindent valósághűen,meg hasonlók.
Egyébként köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!