Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ciki idősebb korban rajzfilmet...

Ciki idősebb korban rajzfilmet nézni? :$

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
felnőttek is nézhetnek rajzfilmet.
2012. dec. 11. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Legnagyobb élményem, mikor egy kulturáltabb pálinkázó helyen a kivetítőn nem foci ment, hanem a Magyar Népmesék, abból is a Piros Malac. :)

Mindenki, aki ott volt, azt nézte, és jókat nevettünk rajta.

Persze nem csak a retro rajzfilmeket nézem meg, hanem pl. az egész estés újabbakat is, pl. Jégkorszak. Simán megnéztem az összest.

2012. dec. 11. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Főleg azért mert az újabb animációs filmek már nem kifejezetten gyerekek számára készülnek. Tele vannak olyan poénokkal, amiket csak az idősebbek értenek.

Ciki pedig az, ha valaki leszólja azt, aki rajzfilmet néz

2012. dec. 11. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ciki! :)
2012. dec. 11. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg az ciki,hogy valaki mások teljesen véleményétől függ.Mégis kit érdekel,hogy mások annak tartják-e?Nem ciki,de elég unalmasak már ezek a "ciki ez,ciki az" jellegű kérdések.
2012. dec. 11. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a rajzfilmeket, de azért nekem is keresztbe állnak a szemeim, ha valaki Dóra a felfedezőt néz.

Szerintem a Disney meséket, és a régi magyar meséket (Mézga család a kedvencem:D) nullától százötven éves korig nyugodtan lehet nézni.

2012. dec. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!