Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alkonyatos kérdés?

Alkonyatos kérdés?

Figyelt kérdés
Jacob ugye vérfarkas, elvileg ők nem halhatatlanok vagy igen? Reneesmee meg ugye felnőttként meg halhatatlan lesz nem? Akkor mi van a bevésődésükkel? Jacob szépen megöregszik és meghal, Reneesmee meg örökké él és elveszti a szerelmét? Világosítsatok fel légyszi, mert ez a rész nem tiszta nekem!
2012. dec. 10. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te pedig az egész sorozatot. Nagyon jól tudom, hogy ott alakváltóként emlegetik magukat, viszont az egész sorozat alatt vérfarkasnak nevezte őket az írónő. Nagyon szegény életed lehet, ha te ezen így felkapod a vizet. Nagyon sajnállak, fordulj szakemberhez. :)
2012. dec. 12. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
A tanácsaidat dugd fel a szebbik feledbe. Jaaaj de érdekes, most meg már tudod. Na oda ne szaladjak. De biztos tudod milyen vagyok, mert TE ANNYIRA TUDSZ MINDENT, esténként imába foglalom a neved is ezután.
2012. dec. 12. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy. :)
2012. dec. 12. 20:18
 14/15 anonim ***** válasza:

a vérfarkasok addig élnek mint egy rendes ember benne is volt a filmben. Reneesmee igen halhatatlan lesz. a bevésődés olyan hogy utána mindig aszt fogja szeretni.

igen elveszti szerelmét.

EZ ÍGY VAN!

2012. dec. 25. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem így van utolsó. :) Ameddig van a vérfarkas mellett vámpír, addig halhatatlan. Amint "vámpírmentesen" él és nem kell használnia az erejét, elkezd öregedni. OLvasd el figyelmesen. :)
2012. dec. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!