Alkonyatos kérdés?
Figyelt kérdés
Jacob ugye vérfarkas, elvileg ők nem halhatatlanok vagy igen? Reneesmee meg ugye felnőttként meg halhatatlan lesz nem? Akkor mi van a bevésődésükkel? Jacob szépen megöregszik és meghal, Reneesmee meg örökké él és elveszti a szerelmét? Világosítsatok fel légyszi, mert ez a rész nem tiszta nekem!2012. dec. 10. 23:16
1/15 anonim válasza:
A vérfarkasok addig halhatatlanok, míg van mellettük vámpír. Eszerint Jacob sem fog meghalni soha.
2/15 anonim válasza:
NEM VÉRFARKAAS!!!!
De qva nehéz felfogni, hogy alakváltó. NEM vérfarkas. Már a hajam kitépem ettől, hogy senki nem tudja, mi az, hogy vérfarkas.
3/15 anonim válasza:
Ezért aztán tényleg érdemes megkopaszodni...:D
4/15 anonim válasza:
/irónia off
Csak kicsit szánalmas, hogy a sok fangörl/fanboy very rá a nyálát, de annyira nincs képben amúgy, hogy az már fáj.
5/15 anonim válasza:
A könyvben nem egyszer vérfarkasnak nevezi őket az írónő. Ő így képzeli a vérfarkasokat, ennyi, kész. Lehet, hogy a mondák szerint ők alakváltók, de ebben a könyvben vérfarkasoknak nevezik.
Ennyi erővel azon is kiakadhatnál, hogy ezek nem is igazi vámpírok, mert, hogy azok elégnek a napon, nem csillognak, vagy, hogy miért látszanak a tükörben, vagy, hogy miért "vegetáriánusok". Ez egy történet, nem kell véresen komolyan venni.
6/15 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók, mindenkinek köszi, hogy ilyen kedvesen vagy nem éppen kedvesen válaszolt nekem, nem mondanám magam "fangörl"-nek, csak éppen érdemesnek tartottam ezeket a filmeket arra, hogy megnézzem. A világért sem akarom, hogy az én tudatlanságom miatt bárki is megkopaszodjon :-))
2012. dec. 11. 15:52
7/15 anonim válasza:
AZOK AMIKNEK A TEREMTŐJÜK KITALÁLTA ŐKET, TEHÁT JACOB VÉRFARKAS, MERT AZ ÍRÓNŐ ANNAK LÁTJA. Az, hogy a valóságban, vagy egy másik filmben, vagy szerinted nem vérfarkas, hanem alakváltó, senkit nem érdekel, mert ennyi erővel én meg mondom, hogy nem igaz, mert csak egy színész, nem lehet ezt felfogni? De nem mondom. Írj egy könyvet, ugyan ilyen sikereset, aztán majd tépheted a hajad.
8/15 anonim válasza:
Talán olvassátok el az tuolsó könyv végét barmok. Ott le is van írva, hogy ALAKVÁLTÓK.
9/15 anonim válasza:
Elolvastam minden könyvet és ne merjél baromnak nevezni.
10/15 anonim válasza:
Olvasd el akkor az utolsó könyv 711. oldalát is zsenikém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!