A Naruto shippuuden részeiben van e olyan rész. Amelyikben Hinata és Neji kibékülnek?
Figyelt kérdés
H van pls írjátok le,h mellyikben ,ha nincs ,akkor esetleg olyat, amelyben hosszabban beszélgetnek...2012. dec. 10. 19:29
1/7 anonim válasza:
Én nem emlékszek rá ...
És a heti manga után tuti ha nem volt már nem is lesz!
2/7 A kérdező kommentje:
igen olvastam... szegény Neji :((
2012. dec. 20. 17:06
3/7 TentenNinja válasza:
Van. Mégpedig Neji beszél erről a Neji krónikái c. részben. Legalábbis az is benne van a vége fele h Neji bocsánatot kér Hinatától. 192. rész
4/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. dec. 21. 11:00
5/7 anonim válasza:
tudtommal nem is vesztek össze, habár emlékszem hogy még valahol a shippuden 180-190-es része között volt valami kis vitájuk aszem, de ez nem biztos
6/7 anonim válasza:
Nem is gyanított senki civakodást, de a korábbi viszonyukat elnézve nem válhattak egyik pillanatról a másikra cimborákká. Neji kissé megalázóan bánt Hinatával a chunin vizsga selejtezőjén, a klánjuk mellékágának alárendeltsége miatt (elég eltorzult világnézetet hordozott magában, talán komplexussal is küzdött, amit így kívánt ellensúlyozni). Ilyenkor érzem úgy, mintha nem is egy sorozatot néznék egyesekkel...
7/7 Ágoston Noémi válasza:
hát, sztem csak fillerekben, de Neji egyik visszaemlékezésénél a chuunin vizsgán megint elrabolják Hinatát, és akkor megmenti, plusz sokszor láthattad, hogy együtt edzenek :) meg a shippuudenben látni, hogy Neji egy csomó technikát megtanított neki ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!