Jó zombis filmek?
Figyelt kérdés
Tipikusan olyanra gondolok,ahol van pár túélő vagy egy csoport.2012. dec. 9. 11:13
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és inkább újakat,2006-nál újabbat.
2012. dec. 9. 11:17
3/13 anonim válasza:
A Kripta (feliratos)
The Living Dead részek
4/13 anonim válasza:
Ennél jobb zombis filmet én még életemben nem láttam:
The dead(Holtak,2010)
Amerikai zombifilm,az egész Afrikában játszódik(végre valami eredeti),elég izgalmas,és félelmetes is szerintem.Zombirajongóknak kötelező!
5/13 anonim válasza:
Neked nem kell más mint a The Walking Dead sorozat.
Csak nézz bele és megszereted :)
Ha nem gond hogy angolul van akkor tetszeni fog. Természetesen van felirat hozzá. :D
6/13 anonim válasza:
Írok neked.
Juan of the Dead
Zombieland
Náci Zombik
Zombik alkonya
Holtak földje
7/13 anonim válasza:
The walking dead című sorozat a legjobb ebben a kategóriában szerintem :)
8/13 anonim válasza:
Nem csak ebben a kategóriában. az összesben.. egyszerűen nem lehet nem megnézni.. ugyvan vége egy résznek, hogy ha nem is tetszet, akkor is kíváncsi vagy ,hogy mi a folytatás.. Én nemrég kezdtem el nézni, és 3 nap alatt mind a 3 évad(amennyi megvan a 3. évadból)..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!