Zombis filmek?
Survival of the Dead (2009)
Holtak napja (2008, Day of the Dead)
A holtak naplója (2007, Diary of the Dead)
Holtak földje (2005, George Romero's Land of the Dead)
Holtak háza 2. - Elszabadul a pokol (2005, House of the Dead 2: Dead Aim)
Haláli hullák hajnala (2004, Shaun of the Dead)
Holtak hajnala (2004, Dawn of the Dead)
A válaszolok közt max 3 normális épeszű rendezte filmet tudnék ajánlani.
A többi elb@szott szarra ne is pazarold az idődet.
ISTENIT!nem tudja senki felfogni,hogy a 28 tökömmel később az NEM ZOMBIS,hanem fertőzéses?nem ugyanaz!!!!
zombisak ezek:The dead 2010,vagy Zombi 2.
ja,zombiland és a holtak hajnala időpazarlás.Haláli Hullák Hajnala,meg marha vicces,de horrornak nem jó(nem is annak szánták).
Hullajó még nagyon jó film.
Tudom már régi téma, de ha rá keresne valaki, akkor még egy jó filmet ide sorolnék, igaz még feliratos.(Legalább is Én úgy néztem meg) A címe: State of Emergency
Vírusos megoldás, de a lényeg, hogy "zombik" lesznek tőle az emberek, vagy ha úgy tetszik fertőzöttek ahogy a Kaptárban.
+ még a Legenda vagyok-ot is ide sorolnám, mert az is jó film, főleg ha tetszenek a poszt apokaliptikus filmek.
Annyit hozzáfűznék, hogy olvastam az egyik HSZ-t amiben felháborodva vette, hogy a vírusos filmet keverjük a zombissal.. Nos, Én ezzel nem értek egyet, mert ha úgy vesszük, akkor azok az emberek is halottak már akik megvannak fertőződve. Tudom, hogy nagyon komolyan vesszük a dolgot, akkor a zombi az egy sírból kikelő rothadó húsú ember, de nem legyünk ennyire kötve a "szabályok"hoz. Szerintem aki zombis filmre vágyik, annak nem az a lényeg, hogy hogyan lesznek olyanok amilyenek. Persze ha nem egy fanatikusról beszélünk! :)
Na Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!