Legjobb zombis filmek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 10:21
1/9 anonim válasza:
Kaptár 1-4 (Resident Evil) , Resident evil : Bioterror (Degeneration --- animációs film) , 28 nappal később , Holtak hajnala , Legenda vagyok (nem 100%ig zombis :D )
2/9 anonim válasza:
Olyan zombi féle:
Rec (ez az eredeti spanyol verzió)
Karantén (ez az amerikai verziója a Rec-nek)
3/9 A kérdező kommentje:
Ezeket már láttam,a Karantén-t még meg kell néznem. Esetleg tudtok még?:)
2011. júl. 11. 18:53
4/9 anonim válasza:
A holtak hajnalából az 1978-as verzió. +Az élőhalottak éjszakája + Zombi (rendezte Lucio Fulci)
5/9 anonim válasza:
Haláli hullák hajnala, Zombieland, Terrorbolygó, REC, Holtak Hajnala 2004, 28 héttel később
6/9 anonim válasza:
Hullajó,Terrorbolygó,Zombi(2),Karatén,REC
7/9 anonim válasza:
The dead 2010-legjobb zombis film,díjakat érdemelne,esküszöm!!!
ja meg a Zombi 2 is jó,akárki mondja,hogy nem!
8/9 anonim válasza:
Tudom már régi téma, de ha rá keresne valaki, akkor még egy jó filmet ide sorolnék, igaz még feliratos.(Legalább is Én úgy néztem meg) A címe: State of Emergency
Vírusos megoldás, de a lényeg, hogy "zombik" lesznek tőle az emberek, vagy ha úgy tetszik fertőzöttek ahogy a Kaptárban.
9/9 anonim válasza:
Legenda Vagyok
28 nappal/ héttel késobb
Shaun of the Dead
Stake land
Zombieland
Resident Evil 1-2-3
Pontypool
Rec
World War Z
Warm bodies
(sorozat : Walking Dead )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!