Hányadik Digimon évad a legjobb?
Figyelt kérdés
Hányadik Digimon évad a legjobb szerintetek?
szerintem a Digimon Tamers (Szeliditők) vagyis a 3.évadja a legjobb :)
2011. okt. 18. 19:21
1/12 sámliműszerész válasza:
szerintem az amikor az az izé találkozik a hogyishívjákkal a mittudomén hányadik részben annál a valaminél ami mellett ott van az az akármi.
2/12 A kérdező kommentje:
1.hozzászoló sokat értettem :D
2011. okt. 18. 19:30
3/12 A kérdező kommentje:
belőle
2011. okt. 18. 19:30
4/12 anonim válasza:
Én ilyen konzervatív gyerek vagyok. Szerintem az első a legjobb.
5/12 anonim válasza:
Nekem is az első tetszett. Bár az is igaz, hogy a többit még nem láttam, most fogom pótolni. :D
6/12 A kérdező kommentje:
pont énse láttam a többit nagyon :D
a 3.évadott én se láttam teljesen mostanában potolom be.
persze én se láttam a többit nagyon, :D
az elsőt is bepotolom asszem ha jó az :)
2011. okt. 18. 22:05
7/12 anonim válasza:
Nem évadok, külön sorozatok. Sőt, a sorozatok külön-külön 2-2 évadra oszthatóak. :P
Az én sorrendem legjobbtól kezdve így van: Digimonszelídítők, Digimon 02, Digimon Frontier, Digimon 01. A Frontier után készült sorozatokat nem láttam.
8/12 Suvorov válasza:
szerintem az 1. a legjobb azt még most is sokat nézem 3. se rossz de annak sajnos csak az elejét láttam többi nem nagyon tetszik
9/12 anonim válasza:
Nemtom talán a frontier a legjobb utana a két elso
10/12 anonim válasza:
Én még csak most járok a 1.évad 10.résznél.
De jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!