Láttam egy kínzós-horrorfilmet de nemtudom a cimét, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Hali. Láttam régebben egy filmet ami arról szólt h. pár fiu és a bnőik elmentek kirándulni de egy csaj elfogta őket. Ez a csaj valamiféle őrült orvos lenne mert a tarkójukhoz egy kis csövet rakott be és az a cső összegyüjti azt az anyagot mikor fájdalmat éreznek. A házból nemtudnak kimenni de vannak vagy 15en bent. Egymást elkezdik ütni, kinozni h. kijussanak.2012. dec. 8. 11:43
1/6 anonim válasza:
Ez nem pont olyan,de:Sziklák vére esetleg?
Vagy valamelyik motel rész(nem láttam őket,de azok kínzósak).
2/6 anonim válasza:
Nem valamelyik Fűrész rész?
Netán:
Sziklák vére
Mártírok
3/6 A kérdező kommentje:
Egyikse ez.. :ss azthiszem francia volt a film de nemtudom biztosra..
2012. dec. 8. 18:20
4/6 anonim válasza:
Ez biztos nem a mártírok?Mert az francia.
De akkor még egy tippem van:magasfeszültség.Szintén a sajtzabálók készítették.
5/6 anonim válasza:
Nagyon hasonlít erre amit leírtál(bár én még nem láttam mivel nincs hozzá magyar felirat). De ha nem ez az akkor valaki írja már meg,ert engem is érdekelne :D
6/6 anonim válasza:
én tudom melyik film ez :) pont a múltkor néztem, viszont nem tudom a magyar címet, de nekem "Vile"-ként van a gépemen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!