Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvencetek az x-faktorbó...

Ki a kedvencetek az x-faktorból? Twilight saga-ból?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez most együtt hülyén hangziik, de nem akartam két kérdést írni.:) Kort légyszíves írjatok!

2012. dec. 6. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
.a faktorban ebbem az évben mind sz@rok vannqk.pl zámbond krisztián.a tvájlájt meh egy f.o.s. szóval nimcs kedvencem
2012. dec. 17. 08:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm a véleményedet, de ide azok válaszait várom, akik nézik és szeretik valamelyiket a kettő közül.
2012. dec. 19. 19:23
 13/16 anonim válasza:
Én is ezt mondtam rá, amig meg nem néztem az első részét. akkor még mindig egy kicsit fosnak éreztem. Aztán a második részét. Na aokor már megakartam nézni a harmadikat is, meg vártam a. folytatást meg minden. És most a kesvenc filmem lett:) Ízlések és pofonok.:) például még a 42 éves apám is megnézte a twilight-ot :) pedig ő aztán az ilyenekért nincsen oda :) amúgy nekem x-faktorból mindig is Gergőnek szurkoltam :) és bocs, de Muri Enikő hangját Antal Timi jóval lehagyta ;) És nézd a korkülönbséget is! Meg aztán az x-faktorból csak Gergő és Timi volt a legjobbak között :) Amugy tényleg az egész egy nagy hulladék műsör. Mondjuk arra jó volt, hogy meggazdagítsa szegény gereblyést. Amúgy a Twilight-ból a kedvencem Aro :)
2013. márc. 30. 07:23
 14/16 anonim válasza:

Xfaktor: Timi:)

Twilight: Aro, és Cullenék:)) Team Edward:))

2013. ápr. 22. 17:06
 15/16 anonim ***** válasza:

faktor:Zámbó Krisztián.

twiglight:a kamerás bácsi

2013. ápr. 22. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:

X-Faktor:Adé,és Gergő

Twilight:Jacob

2013. máj. 25. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!