Twilight- csak érdekel, a 3-ik film végén miért várják a vámpírok, hogy Bella felébredjen?
Figyelt kérdés
Feljött a Nap és nem változott át, van olyan, hogy esetleg nem sikerül? Ez biztos hülye kérdés, de csak olaszul láttam, nem értem. A másik, hogy a gyereket meg akarták ölni, mert ette belülről és Bella tiltakozott? Köszi!2012. dec. 6. 00:05
1/3 anonim válasza:
Ez nem a negyedik rész?
Nem a Naptól függ, hogy átváltozott-e. Túl sokáig vártak a vámpírméreg beadásával, nagyon sokat károsodott a teste, és ezért féltek, hogy talán mégsem jött össze az átváltozás. De ha jól emlékszem, a film vége az, hogy Bella kinyitja a szemét, és vörös, tehát vámpír lett.
A gyereket pedig azért nem akarta megölni, mert Edwardtól van, és ragaszkodott hozzá.
2/3 Zsófi2000 válasza:
Mivel én alkonyat rjongó vagyok ezért már kívőrül tudok minden párbeszédet is A hajnalhasadás 1. részének azzal van vég hogy bella kinyitja a szemét és vörörs szóval már vámpír és azért a akarják megölni majd Renesmeet bella és edward gyerekét a volturik mert Irina miközben bella jacob meg renesmee sétálnak egy ilyen mező féleségen és Renesmee hópihét gyűjt ugrik egy hatalmasat és ezt Irina látja és azt hiszi hogy renesmee egy halhatatlan gyermek és ezt elmodja a volturiknak és A cullen kklán gyűjti a tanukat hogy Rensemme nem halhatlan
3/3 A kérdező kommentje:
köszi! és a gyerek azért ette belülről, mert vámpírgyerek?
2012. dec. 26. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!