Szerintetek léteznek vérfarkasok? (mint például Jacob az alkonyatban)
Figyelt kérdés
Lécci értelmes válaszokat adjatook!:$ ha léétezneek h tudom kideríteni h hol találoom meg őket??2012. dec. 5. 18:51
2/14 anonim válasza:
Csak azon a környéken léteznek, ahol még nem járt Penge.
3/14 anonim válasza:
Ja, de az összes ivartalanítva lett, és mindegyikük egyszerre lett bolhás.
4/14 anonim válasza:
Nem, szerintem nem léteznek. -.-"
5/14 anonim válasza:
mindenképpen szólj, ha találtál! vámpírok nem érdekelnek? mert van egy ismerősöm, akinek bőre jéghideg, és csillog a napfényben.
6/14 anonim válasza:
Az alkonyatban se vérfarkasok vannak te idióta, hanem alakváltók... És nem, nem létezik se ilyen, se a télapó, se a fogtündér... -_-
7/14 anonim válasza:
Mivan,költöztetik az ezotéria témakört?
Most komolyan kérdezted,kedves kérdező?Én már nagyon unom az ilyen hülye kérdéseket,és azt is,hogy nem tudsz helyesen írni("lécci").
De tudodmit,mert nemsokára Karácsony,azt írom,amit hallani akarsz:igen vannak vérfarkasok.És nemsokára széttépnek téged :P
8/14 anonim válasza:
Ez tetszik :D átköltözött az ezo témakör :D
Amúgy meg ha látsz egy kigyúrt pasit tetkóval, aki leveszi a felsőjét, miközben az erdő felé fut, majd eltűnik, és 2 perc után vonyít akkor azt hiszem találtál egyet. :D
De ha tényleg lámát akarsz látni, akkor az állatkertben gyorsabban megtalálod :D
De a kérdésre válaszolva, én nem hiszek bennük, és tuti, hogy nem léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!