Ezek a kedvenc filmjeim. Tudtok hasonló filmeket?
Figyelt kérdés
viharsziget, egy csodálatos elme, eredet, forráskód, tökéletes trükk, a mágus, pillangó-hatás, vanília égbolt#film #eredet #pillangó-hatás #Viharsziget #Tökéletes trükk #Egy csodálatos elme #A mágus #vanilia égbolt
2012. dec. 4. 11:27
1/5 anonim válasza:
Szia!
A gépész
Jákób lajtorjája
Időbűnök
A fiók
Azonosság
Bújócska
Memento
Mr. Brooks
Harcosok klubja
2/5 anonim válasza:
Bújócska (!!)
Hatodik érzék (!!)
Lélekszám 436
Falu
Titkos ablak
Megérzés
A 23-as szám
Titkok kulcsa
Éjjeliőr a hullaházban
Elveszett
A fekete ruhás nő
Bourne-filmek
A bűn hálójában
Chloe
Ismeretlen férfi
Az utazó (!!)
A szellemíró (!!)
Komfortos mennyország (!!)
Cserbenhagyás
Éberség (!!)
Ne szólj száj
Sweeney Todd
A cég (!!)
Tudom, ki ölt meg
Látom, nagyon hasonló az ízlésünk. :) Hirtelen ennyi jutott eszembe, ami szerintem tetszene neked. Felkiáltójellel jelöltem a kedvenceimet, szerintem azokkal kezdd. :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezekkel el leszek egy ideig:D kicsit megijedtem mikor feljöttem hónapok után, minden 3. kérdés alkonyatos volt:D de látom azért még vannak akik néznek jó filmeket:D
2012. dec. 4. 12:49
4/5 anonim válasza:
Ezeket a filmeket én is szeretem :) A fenti válaszok után még a Hívatlan vendéget írnám, színtén nagyon jó
5/5 anonim válasza:
Tudom, már régen írtad a kérdést, de láttad már a Nyisd ki a szemed (Abre los ojos)? Az az eredeti, spanyol filmje a Vanília égboltnak. Utóbbi csak egy amerikai változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!