OSLANSZKI ORSOLYA kérdése:
Jelent meg Magyarországon The Walking Dead DvD?
Figyelt kérdés
Amerikában tudom, h van, sőt BluRay-en is kiadták, de itthon akárhol érdeklődök, nincsen sehol, ami furi. Tud valaki magyar megjelenésről, esetleg a közeljövőben?2012. dec. 3. 21:30
1/6 anonim válasza:
Magyarországon nem szinkronizálták, sajnos én nem is látok sok esélyt rá, hogy Magyarországon megjelenjen, de attól még lehetséges! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Az a vérlázító az egészben, hogy egy brutál népszerű, és nézett sorozatról beszélünk, miközben olyanok jelennek meg, mint pl a Szellemekkel suttogó, vagy a Bűbájos boszorkák..! Most ezeket a példákat nem fikázásként írtam, de tényleg nagyon sok sorozatot adnak ki, miközben az utóbbi évek egyik legsikeresebb szériája felejtve van. Hol itt az igazság?
2012. dec. 6. 10:51
3/6 anonim válasza:
A képregényből viszont már négy kötetet adtak ki....
4/6 Calvin Broadus válasza:
Egyáltalán nem lett le szinkronizálva, de szerintem esélyes, hogy lesz.. Egyre nagyobb rá az igény!
5/6 anonim válasza:
Én is szeretném megvenni. Érdekes. Mindenki azért panaszkodik, hogy a magyarok mindent letöltenek és semmiért se adnak pénzt. Most itt vagyok, hogy megveszem, de nincs rá lehetőségem... Kösz szépen
Amúgy angolul is jó lenne nekem. Csak legyen meg minden évada.
6/6 anonim válasza:
a budapesti művészmozi videotékájában megvan a dvd, azt nem tudom, hogy szinkronos e, (gyanús, hogy nem) de megvan :) biztos be lehet szerezni valahonnan, ha nekik megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!