Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Felhőatlasz című filmben...

A Felhőatlasz című filmben hogy folytatódik ez az idézet?

Figyelt kérdés
"Addig lehet hatalmad az emberek felett míg adsz is nekik valamit." Ez az idézet a Neo-Szüul/Somni blokkban hangzott el, de nem emlékszem a folytatásra.

2012. dec. 3. 18:39
1 2
 11/12 Huncutka80 válasza:
100%

Zseniális, fantasztikus, hihetetlen, imádom :)))))))

És úgy hiszem ezt leginkább azok az emberek értik igazán, akik a világ változását okozzák és segítik majd :)

Nem azért, mert én értettem elsőre, hanem mert aki ezt nem érti, az a hanyatló részéhez tartozik szerintem az emberiségnek!

Látom van itt az oldalon olyan kérdés, ahol azt kérik magyarázzák el a filmet....uhh...

Van szerencsém nem kevés dologra és személyre is emlékeznem úgy ahogy azt itt megjelenítik, többek közt az én nagyŐmre, akivel mióta ismerjük egymást teljes bizonyossággal állítjuk ennek a dolognak a létezését :)

Igazán hálás vagyok mindezért, és hogy így talán ezt az egészet mások is megértik :)

2012. dec. 26. 18:23
 12/12 anonim válasza:

"És úgy hiszem ezt leginkább azok az emberek értik igazán, akik a világ változását okozzák és segítik majd :)

Nem azért, mert én értettem elsőre, hanem mert aki ezt nem érti, az a hanyatló részéhez tartozik szerintem az emberiségnek! "

Ne haragudj kedves utolsó válaszoló, de iszonyú nagy badarság amit feljebb összehordasz! Miért tartozna valaki a hanyatló részhez, ha nem érti a lényegét a filmnek? Én tegnap 3 órát szenvedtem végig, szeretem a filozófiai jellegű filmeket, de nekem nem volt akkorra durranás, hogy világmegváltó dolgokat hozzon ki belőlem. A világ megváltozása nem az okos emberek által lesz kivitelezhető, az minden emberben benne van, a saját sorsodat te magad irányítod és nem pedig a kollektivizálás az okos-buta között! A film pont erre akar kilyukadni szerintem, lásd a rabszolga (röghöz kötöttség, társadalmi el-nem-fogadottság) és a viszonylagos arisztokrata ember helyzetét, akit pont egy mások által értéktelennek tartott ember ment meg!

Szerintem itt pont TE nem érted a filmet! A nagy Ő meg nem tudom hogy kerül ide, de sok sikert kívánok a világ megmentéséhez, de előbb a felfogásodon javíts egy kicsit! :)

Egyébként az idézet tényleg nagyon szép, nekem is ez maradt meg legjobban a filmből! :)

2013. jan. 6. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!