Mondanatok Naruto idezeteket? Legfokepp az erdekelne, mikor Jiraiya utoljara elmegy es Tsunadeval beszel.
Itt találsz néhány idézetet:
Jaj, de Jiraiya sok mindent mondott Tsunadénak :S
Ezért csak néhány kis részt veszek ki:
"A levertség csak erősebbé teszi a férfit. És ha nem képes nevetni rajta, viccelni vele, esetleg meríteni belőle, akkor nem lesz képes férfi módjára helytállni."
"Utálom ezt mondani, de a szerepünk már nem ugyanaz, mint régen volt... Mostmár a következő generációnak kell segítenünk és jó példát mutatnunk. Mosolyogva kell kockára tennünk az életünket a jövőért. Ez a magunkfajta vénségek dolga."
Remélem e közül az előző kettő idézet közül gondoltál valamelyikre :)
Melyik epizódban hangzik el a következő idézet?
Nincs ennél rosszabb érzés, nem igaz? Hogy folyton egyedül kell lennünk. Tudom, miért fáj neked, mert régen én is ebben a pokolban szenvedtem. De kiszabadultam, végül találtam embereket, akik fontosak nekem. Többet érnek nekem, mint az életem, megmentettek a borzasztó magánytól. Nem adom őket. Egyiküket sem.
Valamint melyik manga részben?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!