Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen gyakran tesznek fel...

Milyen gyakran tesznek fel részeket az Így jártam anyátokkal-ról?

Figyelt kérdés

itt szoktam nézni:

onlinewebfilmek oldalon szoktam nézni,

de nagyon ritkán tesznek fel új részeket...

2012. dec. 3. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Hetente egy rész jön ki, és az évad során van 3 hónapnyi szünet is. Ilyenkor akár 1 hónapon át nincs új rész, majd 2 hónapig hetente jön ki, majd megint pár hét szünet jön.

[link]

2012. dec. 3. 13:20
 2/8 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

és lesz 9. évad is?

2012. dec. 3. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Májusban van a berendelési időszak, akkor dől el a legtöbb sorozat sorsa. Sokak szerint nem lesz, mert az egyik főszereplő kiszállna (ez csak pletyka, nincs megerősítve). Más hírek szerint gondolnak egy kilencedik évadra is a készítők, de még nem tudni mi lesz belőle.
2012. dec. 3. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:
jajj akkor mikor fog kiderülni h ki az anyuka???? :D
2012. dec. 3. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Az anya csak egy mellékszál, a sorozat az 5 barát életéről szól. Ezt akár évekig lehet húzni, most is csak az évadok végén vagy elején van egy kis utalás, hogy továbbra is nézni akarja aki még kitart. Az utóbbi időben már nem is Ted-központúak a részek, így még jobban háttérbe van szorítva az egész, de nem is központi része az egésznek.

Két lehetőség van: ha a nyolcadik évaddal vége a sorozatnak, valószínűleg a fináléra hozzák ki a személyt. Ha tovább fut, akkor megy tovább a történet, és mindig egy kis infót csöpögtetnek az anyáról. Mivel a sorozat az időben is tud össze-vissza ugrálni, bármelyik későbbi résszel át tudják húzni a korábbi történteket, és azt mondani hogy mégsem úgy volt. Ez még tovább tudja húzni és mellőzni az anyát.

2012. dec. 3. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:

igen értem, és pont azért nézem, mert nem csak arról szól

de azért érdekel

2012. dec. 3. 21:42
 7/8 anonim válasza:
az indavideo szerintem jobb egészen a 8.évad 12.részig láttam mindent az inadavideon
2012. dec. 20. 20:10
 8/8 A kérdező kommentje:
azon nézem én is...oda navigál át :)
2012. dec. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!