A vámpírnaplók sorozatot már befejezték vagy még adják ki a részeket folyamatosan?
ha még adják akkor milyen rendszerességgel?
és ha valaki tudja megmondaná, hogy hányadik éved-rész amikor Stefan megint elkezd vért inni? Nem tud leállni már. Egyszer Damon bemegy hozzá dumálni kezében egy pohár borral. Teszteli. Otthagyja a poharat az szekrényen vagy asztalon és megissza Stefan.
Ez az utolsó emlékem róla. Valahol ott hagytam abba.
Folyamatosan forgatják, és még egy pár évig biztosan fogják is. Nem tűnik úgy hogy valaha is elkaszálják, mert nagyon nagy a nézettség, szóval végig fog menni.
Hetente van új rész általában, de amerikai sorozat lévén állandóan szüneteket iktatnak be, így el tudjàk húzni az évadot minél tovább.
Jelenleg a negyedik évad megy.
Sajnos fogalmam sincs már, hogy amit leírtál, az melyik részben van.
Az még a második évad. Már rájöttem, pont a 3. évad 1 része volt az utolsó amit még láttam. Végig néztem a többit is amit már publikáltak, hát lehet idővel abbahagyom.. kezd nekem ez egy kicsit Twilight-ba átmenni.
Köszi hogy írtál:))
Igen. A két lány hatalmas fejlődésen ment keresztül. Jacob alteregója kb Tyler.
És be kell valljam Klaus-t is nagyon megkedveltem. Legalább is azt az oldalát amit Caroline-nak mutat. Az hihtetlenül szeretetre méltó szerintem. :D
És ugyan így vagyok Elijah-val is. sokkal jobban kedvelem mint a "jók közül" valakit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!