Mi volt az első horrorfilmetek? Korotok, és mi volt rá a reakció.
Nekem Végső Állomás 9 évesen
Első nap félős voltam,de utána már semmi
Jó a kérdés.
Nekem az első, ha jól emlékszem, A homokember volt, vagyis ez: [link]
Fogalmam sincs, hány éves voltam, talán 11 vagy 12. Mély nyomokat hagyott bennem, féltem tőle, hogy hozzám is betér a homokember a kulcslyukon keresztül. Egy-két kép belémivódott, de ha ma megnézném, gagyinak találnám valószínűleg.
Ragyogás, fürdőszobás "halott néni"-nél anyukám eltakarta a szemem, azon kívül mindent láttam. Nem féltem, mert 5-en néztük, együtt a családdal.
Egyedül a Rémálom az Elm utcában részeit láttam, olyan 9 éves lehettem amikor minden szombat éjszaka leadták RTL-en sorban a részeit. Azon se féltem, bár nem is mentem ki utána wc-re. :)
6 vagy 7 évesen az Alien sorozat első része, A nyolcadik utas: a Halál című film, 1994-ben vagy 1995-ben. Nyaraláskor néztem meg unokatestvéreimmel és testvéreimmel, videón. Unokatesóim már látták, így mindig szóltak, hogy csúnya rész jön, én meg a fejemre húztam a takarót :D. Szóval csak a sikoltozásokat meg trancsirozós hangokat hallottam :D. Utána nem különösebben féltem.
Szintén ez idő tájt néztem meg egy anime rajfilmet, az Ezüst Nyíl-at, na, utána napokig féltem a grizli medvéktől :D. http://www.youtube.com/watch?v=TeiYAs_gNP8
Heló!
Vagy A múmia, olyan 10-11-12 éves kroomban, aminél a szüleim a félelmetes részeknél betakarták a szemünket - bár néha kilátszott valamennyi a filmből :) -, vagy a Vámpírok bálja, amit tesómmal néztünk este, amikor cska ketten voltunk otthon és rökre beivódott az emlékezetembe a menekülős rész és a vége - ennek köszönhetően találtam meg több mint 15 évvel később :).
Hatásuk úgy nem angyon volt rám, csa az, hogy az egyiknél mindenképp meg akartam találni az ominózus filmet, a másik pedig nagyon szórakoztatott és kicsit féltünk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!